19 Φεβρουαρίου 2012

Ξεφτιλισμένοι

Όταν η ομάδα μας με τον υπερπροπονητή Φερέιρα κάνει τον νυν υπερπάντων αγώνα για το πρωτάθλημα. Όταν παίζουμε μονίμως με μισή ομάδα. Όταν παίζουμε μόνοι εναντίον ΟΛΩΝ, διαιτητών, παράγκας, κόκκινης προπαγάνδας. Όταν δεν έχουμε φράγκο για μεταγραφές και κινδυνεύουμε με Ευρωπαικό αποκλεισμό....

Κάποιοι ξεφτιλισμένοι αλήτες, κάποια κοπρόσκυλα επιμένουν να ξεφτιλίζουν την ιστορία του Παναθηναικού με την απάθεια και αμετοχικότητα τους. Από τον Τζίγγερ που με τα δάνεια του και την κακοδιαχείριση αποδεικνύει καθημερινά το πόσο χεσμένο έχει τον σύλλογο μέχρι τους αραβοβγενόπουλους μεσσίες που στις πλάτες μας παίζουν τα πολιτικά και άλλα παιχνίδια τους και κοροϊδεύουν το κόσμο του Παναθηναϊκού. Ξεφτιλισμένοι Αγγελόπουλοι και Ίβκοβιτς στο μπάσκετ που τολμάνε και αμφισβητούν την παντοδυναμία του Παναθηναικού. Ξεφτιλισμένοι γαύροι στο ποδόσφαιρο με την απίστευτα βρώμικη προπαγάνδα τους που απευθύνεται στα πρόβατα τους οπαδούς τους. Δυστυχώς όμως δεν φταίνε όλοι αυτοί. Φταίνε αυτοί που τους αφήνουν και τα λένε. Και όλοι ξέρουμε ποιοί ευθύνονται για την κατάντια του Παναθηναικού μας.

Η ομάδα κάνει τα πάντα και αξίζει τεράστιο σεβασμό για την προσπάθεια της και ελπίζω να αντέξει μέχρι το τέλος. Ο Φερέιρα αποδεικνύεται τεράστιος προπονητής για την ομάδα μας και μπράβο του και μπράβο και στους παίχτες που φαίνεται να τα δίνουν όλα. Τεράστιο respect και στον Μπίαρσμπιρ (ή αλλιώς Χριστό) που από τότε που μπήκε βασικός η άμυνα μας είναι γρανίτης και δεν έχουμε δεχτεί ούτε καν τέρμα (στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν έπαιξε)!!!!