5 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ

Απορώ με μερικούς που φοβούνται και ανησυχούν μετά την χτεσινή μας ήττα και τον στημένο περίπατο του γαύρου από τη Τούμπα σήμερα. Δεν περιμένατε με αυτή την ομάδα μας φέτος να χάναμε κανένα ματς; Δεν περιμένατε με τον Μαριδάκη ο γαύρος να μην κάνει τα ΠΑΝΤΑ να πάρει το πρωτάθλημα; Αντί να χαιρόμαστε που η ομάδα με τέτοια χάλια, χωρίς στήριξη, χωρίς λεφτά χωρίς καλά-καλά παίχτες είναι στο +2 απέναντι σε μια ομάδα με τόσα παραρτήματα, με τόσο παρασκήνιο και στη τελική με πολλά περισσότερα λεφτά, καθόμαστε και μιζεριάζουμε και ανησυχούμε.

Χαλαρώστε και απολαύστε το όσο κρατήσει. Η ομάδα χτες στη Λιβαδειά απλά δεν βγήκε στο γήπεδο. Χάσαμε δικαιότατα και με τέτοια χάλια εμφάνιση και αναμενόμενα. Αλλά ακόμα δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ. Αν καταφέρουμε και αντέξουμε με μισή ομάδα που παίζουμε (πχ ο Βύντρα πρέπει να θεωρείται παίχτης του εκάστοτε αντιπάλου) με τέτοια αντιμετώπιση και μηδενική στήριξη, αν λοιπόν καταφέρουμε να αντέξουμε μέχρι το ντέρμπι με τον γαύρο και κρατήσουμε το +2 τότε εκεί θα κρυθούν όλα. Ο γαύρος ΔΕΝ χάνει άλλους βαθμούς, δίκαια ή άδικα. Πάρτε το χαμπάρι. Όλα εξαρτώνται από το αν αντέξουμε εμείς.

Και ΑΝ αντέξουμε και ΑΝ το πάρουμε φέτος θα είναι το πιο ανέλπιστο και πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναικός στην σύγχρονη ιστορία του.

Καληνύχτα σας.