12 Δεκεμβρίου 2005

ΞΕΣΠΑΣΜΑ!!!

Ξέσπασε ο άνθρωπος. Τα πήρε στο κρανίο και καλά έκανε. Έχει που έχει τόση πίεση, έχει το άγχος, μόλις έφερε Χ με μια ομαδούλα που ούτε καν προπόνηση έκανε αυτή τη βδομάδα, γιουχαρήστηκε από τον κόσμο και πάει ο άνθρωπος Αλβέρτος στη συνέντευξη τύπου και αντικρίζει κάτι υποκείμενα δημοσιογραφίσκους να χασκογελάνε ειρωνικά με τη πάρτυ του. Ε, δεν ήθελε και πολύ να τα πάρει...Και τί ξέσπασμα ε; Ιταλικό! 'ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ' είπε. Αυτό παίζεται Αλβέρτο.....λέω εγώ. Αλλά θα πάρω το μέρος σου αυτή τη φορά και θα πώ οτι εμένα με έπεισες. Αλήθεια! Μπορεί να μην κάνεις για τον Παναθηναϊκό αλλά στην τελική ποιός κάνει; Ομάδα μπουρδέλο είμαστε, εδώ και 10 χρόνια τώρα. Κάτσε και σύ να δούμε μέχρι πού τελικά φτάνει αυτός ο περίφημος πάτος του βαρελιού.

Οι οπαδοί καλά κάνανε και γιουχάρανε τους πάντες αν και πιστεύω οτι σε κάποιο σημείο ξεφύγανε του ορίου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. Ξεφτιλιστήκαμε και μείς σαν οπαδοί χτές σε κάποιο σημείο. Κρίμα. Αλλά γενικά ήταν σωστή η αντίδραση μας και ο στόχος επετεύχθη. Να δείξουμε δηλαδή ότι δεν είμαστε πρόβατα και πως έχουμε ΦΩΝΗ και ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. ΝΑΙ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!

Η καλύτερη λύση για μένα είναι να οργανωθούν οι σύνδεσμοι και να πάει μια αντιπροσωπεία λίγων ατόμων, μορφωμένων και ψύχραιμων, να μιλήσουν μόνοι τους, με τον Μαλεζάνι. Να του εξηγήσουν την στεναχώρια τους και να του δώσουν με ήρεμο τρόπο να καταλάβει ποιάς ομάδας προπονητής είναι. Να του δώσουν να καταλάβει οτι και πέρσι που εξαιτίας του χάσαμε ένα πρωτάθλημα εμείς τον στηρίξαμε και πως η υπομονή μας πλέον έχει εξαντληθεί γιατί ξεφτιλιζόμαστε ΠΑΝΤΟΥ. Και κυρίως στην Ευρώπη, οπού εκεί έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Πιθανότατα θα χάσουμε από το Αιγάλεω και θα φύγει ο Μαλεζάνι. Μετά τι?