23 Ιανουαρίου 2006

ΦΛΑΒΙΟ ΑΛΕ ΑΛΕ!!

Ρε ούστ γαμώ τη Βραζιλία σου, περπατητή. Χειρότερο περπατητή δεν είχαμε ποτέ τόσα χρόνια που παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό. Ή μάλλον είχαμε (και πολλούς μάλιστα) αλλά τόσο ακριβοπληρωμένο περπατητή δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα φέρναμε στην πανάθα.

Και τώρα μετά από τόσα και τόσα χαμένα αποτελέσματα και πόντους, μετά από τόσες ΑΘΛΙΕΣ εμφανίσεις που στοίχησαν πικρά στην ομάδα, με μεγαλύτερο παράδειγμα την απαράδεκτη εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, η φοβερή μας διοίκηση αποφάσισε τελικά να του βάλει τα εκατομμύρια εκεί που δεν πιάνει το μελάνι και να μας αφήσει ήσυχους στη μιζέρια μας. Αλλά όχι, ο παιχταράς αυτός σιγά μην θέλει να φύγει και να χάσει την κότα με τα χρυσά αυγά. 40 μύρρια κονομάει χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα ο 'υπερπαίχτης' από το Μπραζίλ. Περπατητής μπορεί να είναι, μαλάκας όμως όχι. Οι μαλάκες της ιστορίας για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ είμαστε εμείς φίλοι μου που στηρίξαμε τις προσδοκίες μας φέτος σε αυτό το τρισμέγιστο παλτό.

Δεν πειράζει όμως φίλοι μου. Σίγουρα ο Τζίγγερ θα φροντίσει να φέρει έναν άξιο αντικαταστάτη του που πάλι θα έρθει να κονομήσει και να κολλήσει τα ένσημα του. Γνωστό πλέον το φαινόμενο. Εξάλλου η κατρακύλα δεν τελείωσε ακόμα...

....το βαρέλι έχει βαθύ πάτο παίδες....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και

ΑΝΤΙΟ ΦΛΑΒΙΟ.......ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΟΑΤΙΚΟ ΓΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ