24 Ιανουαρίου 2006

ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

Ενώ οι άλλες ομάδες κάνουν το προγραμματισμό τους, τις μεταγραφές τους, τις ζυμώσεις τους γενικότερα, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σε έναν κόσμο όπου όλα είναι ωραία και ήρεμα, σε μια νιρβάνα βραζιλιάνικη. Εγκλωβισμένη σε μιά ατέρμονη συζήτηση για τον Φλάβιο και για το πόσες ελπίδες μας γεμίζουν τα νιάτα της ομάδας.

Και ενώ η ΑΕΚ (του άρθρου 44) κάνει κινήσεις τίτλου με μεταγραφές ουσίας (Καπετάνο, Έμερσον) εμείς αρκούμαστε στο να ψάχνουμε λύση για το πώς θα ξεκουμπηστεί το βραζιλιάνικο παλτό. Και φυσικά υπάρχουν κάποιες παναθηναϊκές φωνές που ειρωνεύονται τον Έμερσον αποκαλώντας τον γέρο και τελειωμένο. Αλλά αυτοί είμαστε, με τέτοια νοοτροπία έχουμε γαλουχηθεί. Όταν τόσα χρόνια όλοι μας κοροϊδεύουν με τους δήθεν υπερπαίχτες που κατα καιρούς μας κουβαλάνε (ποιος μπορεί να ξεχάσει τους ανεκδιήγητους Στράντλ, Σίγκουρτσον, Σέζαρ, Μίτου, Σάριτς, κοκ) φυσικό είναι να ισοπεδώνουμε τους πάντες και τα πάντα και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός: "Όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι".

Υπήρχαν και παιχταράδες που ήρθαν στην Παιανία και έφυγαν νύχτα όμως. Ένας τέτοιος παιχταράς ήταν και ο Πάουλο Σόουζα ο οποίος βέβαια έβλεπε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά (θυμάστε τα κρασιά μετά την τριάρα από την δυνατή τότε Ρεάλ;) και πήρε τον πούλο από τον καράβλαχο ο οποίος τυγχάνει τώρα να είναι γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί τα λεφτά που τον πληρώνουν.

Γενικά πάντως, δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός από μέρους μας, τα πάντα φαίνεται να έχουν μείνει παγωμένα από το σιβηρικό κρύο που επικρατεί αυτές τις μέρες σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Φλάβιο μείνει-φύγει δεν θα αλλάξει τίποτα στην ομάδα η οποία παραπαίει γενικώς και δεν έχει καμία ελπίδα για φέτος τουλάχιστον, έτσι όπως είναι τα πράγματα.

Όσο για το ματς με τον Ιωνικό.....χαχαχαχα