8 Φεβρουαρίου 2006

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ?

Επιστολή εδώ, επιστολή εκεί, επιστολή παραπέρα. Όλα μας φταίνε και όλοι μας αδικούν. Υπάρχει μια συνομωσία εναντίον μας από τη Netmed, από τον ΠΣΑΤ, από την ΕΠΟ, από την ΕΠΑΕ, από το ΠΑΣΟΚ, από τον Κόκκαλη, από τον Μητρόπουλο.....και η λίστα τελειωμό δεν έχει.

Εμείς είμαστε υπερομάδα. Τέλειες υποδομές, τέλειο μοντέλο διοίκησης, τέλειο γήπεδο (χαχα), άριστες σχέσεις οπαδών-διοίκησης-παιχτών, γαμάτοι παίχτες, γεμάτα τα προπονητήρια της Παιανίας με ταλέντα (των 25). Δεν έχουμε αδικήσει ποτέ κανέναν και είμαστε η μοναδική ΑΓΙΑ ομάδα της Ελλάδας, της Ευρώπης και ίσως ολόκληρου του κόσμου!!!

Αλλά ο 'αντίχριστος' παίρνει διάφορες μορφές και προσπαθεί να μας καταστρέψει. Κάνουν τα πάντα εδώ στην Ελλάδα να μας μικρύνουν. Φήμες λένε πως ο Κόκκαλης έχει πληρώσει τους παιχταράδες μας να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους έτσι ώστε να μικρύνουμε ακόμα περισσότερο. Αλλά εμείς αντίσταση....ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Ήρθε επιτέλους η ώρα που θα αποδωθεί δικαιοσύνη. Τέρμα πια ο εμπαιγμός! Δεν θα το ανεχτούμε άλλο. Θα γεμίσουμε τον κόσμο επιστολές μέχρι να δικαιωθούμε και να μας απονείμουν τιμητικά το Champions League.

Είμασταν ο Παναθηναϊκός. Τώρα είμαστε μια παρένθεση στην ιστορία του. Ελπίζω να κλείσει γρήγορα αυτή η παρένθεση αλλά ίσως αν στείλουν μια επιστολή στον εαυτό τους να καταλάβουν την παράνοια τους και να κλείσει ο κύκλος της τρέλλας.