27 Φεβρουαρίου 2006

ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ

Στο 78' ο ένας στο 97΄ ο άλλος....ΣΥΝΟΛΟ: 19 ΛΕΠΤΑ ΑΒΑΝΤΑΣ!! Οι μεν με τη γνωστή πλέον κωλοφαρδία τους να νικάνε στις καθυστερήσεις κάθε αγώνα και οι δέ να λήγουν τον αγώνα με το γνωστό όργανο Μπριάκο 12 λεπτά πριν το τέλος και φυσικά τα γνωστά χουλιγκάνια του μπάοκ να τα σπάνε μέσα σε έναν οργασμό ρετσίνας και μαστούρας.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας και όπως ήταν αναμενόμενο νικήσαμε εύκολα τον Ακράτητο με 0-2. Ειδικά το πρώτο γκόλ του Παπ είναι αριστούργημα. Αλλά πάλι θα γίνω κουραστικός και θα επαναλάβω:ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Πάλι τα χάλια μας πίσω και αν ο Ακράτητος είχε λίγο σοβαρούς επιθετικούς θα μας δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς όμως είχαμε τον Super MARIO GALINOVIC.

Οι δικαιολογίες τώρα τέλος. Την άλλη Κυριακή πρέπει να νικήσουμε την κωλόφαρδη ομάδα των χανουμιών. Πρέπει φέτος ένα ντέρμπυ να το πάρουμε και ειδικά απέναντι στο αεκάκι που όλοι θυμόμαστε πως πήρε το πρώτο μας μάτς στο ΟΑΚΑ. Φαντάζομαι η φετινή μας πορεία θα ήταν πολύ διαφορετική αν μετρούσε το κανονικότατο γκόλ του Γκέκα που είχε ακυρωθεί από τα κοράκια. Νίκη λοιπόν και τίποτα άλλο!