5 Ιουλίου 2006

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Κύριε Μπλάτερ, σας παρακαλώ θερμά να επιμείνετε στην απόφαση σας και να συνεχίσετε τον αποκλεισμό της ΕΠΟ από την FIFA, μπας και βάλουμε μυαλό εδώ πέρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δεν μας αξίζει τέτοιο μπουρδέλο που είμαστε να συνυπάρχουμε σε έναν σοβαρό θεσμό με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Γιατί εμείς δεν μας αξίζει ούτε καν στην Ευρώπη να είμαστε με τέτοια νοοτροπία που έχουμε.

Ας μας αποκλείσουνε για καμιά δεκαριά χρόνια μπας και βάλουνε μυαλό αυτοί οι άσχετοι και τα λαμόγια που κρατάτε τις τύχες του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Μπας και συνετιστεί επιτέλους η Πολιτεία και επιτελέσει σωστά το έργο της, χωρίς επεμβάσεις και χωρίς εκβιασμούς. Χωρίς επιτέλους να υπολογίζει αυτό το γαμημένο το πολιτικό κόστος. Να παίζουμε, να φαγωνόμαστε να μαλώνουμε μεταξύ μας. Να δούμε πόσοι θα ασχολούνται μετά με το άθλημα. Να φτάσουμε πιο βαθιά στον πάτο του βαρελιού μπας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξυπνήσουμε.

Πριν 2 χρόνια η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ κατακτούσε το Ευρωπαϊκό στις 04/07/2004. Σήμερα 5/7/2006 και εδώ και 2 μέρες η Ελλάδα είναι αποκλεισμένη ποδοσφαιρικά από όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε όλα τα επίπεδα. Αντί χτες να γίνεται ένα πάρτυ σε όλη την χώρα για την επέτειο των 2 χρόνων από το EURO, οι εφημερίδες και τα κανάλια ασχολούντουσαν με την κόντρα Γκαγκάτση-Ορφανού και ούτε καν η ΕΡΤ δεν έκανε ένα σοβαρό αφιέρωμα. Λες και τέτοια μέρα θα ξαναέρθει ποτέ. Λες και κάθε χρόνο κατακτάμε το EURO. Ντροπή σε αυτούς που τόσο γρήγορα ξέχασαν. Ντροπή σε αυτούς που καθορίζουν τις τύχες του ποδοσφαίρου μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ