28 Ιουλίου 2006

ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΕΛΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ

Επιτέλους έλαβε τέλος το παραμυθάκι του Τζίγγερ που φροντίζαν τα αγαπητά μας ΜΜΕ να μας το ταίζουν εδώ και 2 μήνες τώρα χωρίς σταματημό. Φτάνει πια μπουκώσαμε! Ο Σαβιόλα μας έφτυσε όπως ήταν αναμενόμενο και όπως φώναζα από την αρχή εξάλλου, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να έρθει ένας τέτοιος παίχτης σε τόσο νεαρή ηλικία στην Ελλάδα. Στα 33 του ίσως να το σκεφτεί ξανά, όταν θελήσει να κολλήσει κάνα ένσημο για το Αργεντίνικο ΙΚΑ.

Αν ήθελε ο Τζίγγερ πραγματικά να κάνει μια-δυο σοβαρές μεταγγραφές, που να προκαλέσουν αίσθηση θα μπορούσε να το κάνει εδώ και μήνες και ίσως και με λιγότερα λεφτά από τα υποτιθέμενα που έδινε στον Σαβιόλα. Αλλά φυσικά κάθε καλοκαίρι πρέπει να έχουμε ένα σήριαλ. Δεν μας φτάνουν τα τόσα και τόσα προβλήματα, η παντελής έλλειψη προγραμματισμού και οργάνωσης εμείς θέλουμε και σήριαλ. Θέλουμε κάθε καλοκαίρι να ζούμε στην αγωνία και το άγχος. Ε αφού τόσα χρόνια δεν τους πήραμε χαμπάρι και τα θέλει ο κώλος μας, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. Καλά κάνει και μας δουλεύει ο Τζίγγερ και μας πασάρει κάθε χρόνο "Σούκερ" και "Σαβιόλα" και δεν ξέρω γω ποιον άλλον. Φτάσαμε στο τέλος σχεδόν της προετοιμασίας, δώσαμε σχεδόν όλα από τα λιγοστά, είναι η αλήθεια, φιλικά μας και τώρα που τελείωσε και το παραμυθάκι του "ΜΠΑΜ", να δούμε τι θα κάνει ο Τζίγγερ για να ενισχύσει την ομάδα...

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παιχταρά με εμπειρία και όρεξη που να παρασύρει τους νεαρούς παίχτες μας και να κάνει την διαφορά σε ματς που η μπάλλα καίει, όπως για παράδειγμα ο Ριβάλντο στον γαύρο που αν και έχει χάσει την λάμψη του, εκεί που πρέπει κάνει την διαφορά. Αλλά χρειαζόμαστε και σημαντικότερες ενισχύσεις και απορώ πως δεν τα βλέπει κυρίως ο Μπάκε. Εκτός αν τα λέει στον Τζίγγερ και αυτός τον γράφει. Δηλαδή είναι ή τυφλός και βλάκας ή φερέφωνο και δειλός. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Δηλαδή δεν βλέπει πως και φέτος δεν έχουμε άμυνα; Δεν βλέπει πως τα χαφ μας δεν είναι αξιόπιστα; Είναι ικανοποιημένος από τον Κώτσιο και τον Βύντρα και τον σακάτη Άντερσον; Ίσως βέβαια είναι νωρίς να κρίνουμε αλλά τα περιθώρια υπομονής και πίστωσης χρόνου έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα. Ο λαός του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από την διοικητική ανικανότητα και απραγία και από την αγωνιστική ανωριμότητα και αναποτελεσματικότητα των τελευταίων ετών.