21 Ιουλίου 2006

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΑΒΙΟΛΑ?

Άντε αγόρι μου. Θές να έρθεις έλα, δεν θές μην έρχεσαι. Αλλά μην μας βγάζεις την ψυχή....

Εξακολουθώ να πιστεύω πως όλο αυτό ήταν ένα τρικ από πλευράς Τζίγγερ για να μας αποσπάσει την προσοχή και γενικά να πουλήσει, όπως εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα ο Σαβιόλα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Αλλά έλεος πια!! Εδώ και 2 μήνες ασχολούνται όλοι με αυτό το θέμα. Πότε επιτέλους θα συγκεντρωθούμε σαν ομάδα να αποκτήσουμε συνοχή και να ξαναγίνουμε πρώτοι παντού; Πάντως αυτό δεν θα γίνει αν το μυαλό οπαδών, παικτών, μέσων γενικά όλων, βρίσκεται στον αν θα φιλοτιμηθεί ο Σαβιόλα να μας απαντήσει. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!

Κατα τα άλλα στο χτεσινό δεύτερο σοβαρό φιλικό απέναντι στην Θέλτα, ήρθαμε πάλι ισόπαλοι με 1-1 με γκόλ του Άντριτς από ωραίο σούτ. Φυσικά για ακόμα μια φορά το γκολ του αντιπάλου προήλθε από βλακεία της άμυνας μας και να δώ πότε επιτέλους θα φτιάξουμε άμυνα....Επόμενο φιλικό στις 29/07 με αντίπαλο την Southampton.

****EDIT*****
Θα παραθέσω το post του φίλου costash13 από το board των Greenwebfans, με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα και είναι λάθος να κρίνουμε από τα φιλικά (μαζί και εγώ):

"
μεγαλη μαλακια που δειχνει αυτα τα φιλικα η τηλεοραση,μεγαλη μαλακια,αυτα τα φιλικα δεν δειχνουν τιποτα,αντι να παιξουν διπλο μεταξυ τους παιζουν με μια αλλη ομαδα,οπως ακουσα και σε μια εκπομπη χτες βραδυ μπορει ενας παιχτης να ξεπατωθηκε στα βαρη τρεις μερες κι ενας αλλος το ιδιο τριημερο να λουφαρε,πειτε μου εσεις τωρα στο φιλικο ποιος θα ειναι πιο φρεσκος,ποιος θα παιξει καλυτερα και ποιους θα σταυρωσουμε επειδη ηταν πιασμενοι κι εκαναν 2 λαθος πασες σε ενα φιλικο με τη θελτα στις 20 ιουλιου,σεβαστες ολες οι αποψεις εννοειτε αλλα κατ'εμε ειναι λαθος να πιστευουμε οτι εχουμε ελλειψεις αριστερα η' δεξια,μπροστα η' πισω,πανω η' κατω με βαση αυτα τα πρωτα φιλικα(κι εγω πιστευω οτι χρειαζομαστε παιχτες αλλα το στηριζω με βαση οσα ειδα περυσι)".......ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!