11 Μαΐου 2007

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ....

...και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Έτσι λέω εγώ σαν απάντηση στον demolition man Τζίγγερ που με τις παπαροδηλώσεις του στυλ:"Θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα" καταφέρνει να προσθέσει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ανθολογία της ασχετοσύνης και της κακοδιαχείρισης του. Η μοναδική αλλαγή που χρειάζεται κύριος, είναι στο δικό ΣΟΥ πρόσωπο. Και όλα τα άλλα θα φτιάξουν από μόνα τους.

Τί δηλαδή; Θα έρθει ο μάγος υπερπροπονηταράς Πεσέιρο και θα πάρουμε το ΟΥΕΦΑ; Με τον Λεοντίου και με τον Μάντζιο θα πάρεις πρωτάθλημα νομίζεις κατακαημένε; Με τον Βέλιτς manager που πας ρε Καραμήτροοοο; Κάναν ψυχολόγο να φέρεις στην Παιανία να σας χαπακώσει όλους μπας και αλλάξει η νοοτροπία του looser και του κομπλεξικού που ως δια μαγείας διαπερνά ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ περνά τις πύλες αυτού του περίφημου προπονητικού κέντρου της Ελλάδας (έχουμε φτάσει στην κωλοχώρα αυτή να εξυμνούμε τα αυτονόητα). Με εξαίρεση 2-3 παίχτες και παράγοντες, όλοι οι υπόλοιποι κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είστε για τα πανηγύρια! Με πρώτο και καλύτερο εσένα ρε Τζίγγερ που μου θες αυτοκριτικές και αλλαγές προσώπων και κολοκύθια τούμπανα. Πάλι του χρόνου τα ίδια σκατά και χειρότερα θα είμαστε και ήδη οι ένοχοι έχουν βρεθεί. Οι μαλάκες. Δηλαδή εμείς οι οπαδοί.

Καλή επιτυχία στο ντέρμπυ με την Κέρκυρα. Δείξτε οτι είστε Παναθηναικός έστω την ύστατη στιγμή και μην στηθείτε στο γαυροπαράρτημα.