22 Μαΐου 2007

ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Και στην Παιανία σιγά-σιγά άρχισαν να μαζεύονται ένα-ένα τα παλτά. Άλλα παλιά, άλλα νέα. Παλιό παλτό ο Μπίσκαν που σύμφωνα με τις εφημερίδες είναι τρελλαμένος και θέλει να αποδείξει οτι είναι παιχταράς και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια από την ονείρωξη με την Θύρα-13 και γουστάρει Πανάθα και Ελλάδα.....Μάλλον τα σουβλάκια που τρώει στην Πλάκα γουστάρει το ταγάρι και ξέρει οτι εδώ με τα κορόιδα την έχει κάνει ταράτσα και δεν γουστάρει να φύγει. Πού να πάω σου λέει. Που θα βρώ καλύτερους μαλάκες; Ας πουλήσω το παραμύθι οτι και καλά θέλω να αποδείξω ποιος είμαι και άλλες τέτοιες παπαριές και τα ΜΜΕ της Ελλάντας θα κάνουν την δουλειά τους μια χαρά.

Τα νέα παλτά σιγά-σιγά λοιπόν καταφθάνουν στην Παιανία. Πρώτο το παλτό εκ Σενεγάλης Ντιαό ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Άρτι αφιχθείς από τον "Ατρόμητο" της Πορτογαλίας, την Ακαντέμικα. Ακατέργαστο διαμάντι τον χαρακτηρίζουν οι ίδιες φυλλάδες που έλεγαν τον Σανμαρτεάν "Ρουμάνο Πλατινί' (!!!) πρίν κάποια χρόνια. Με άλλα λόγια χέσε ψηλά και αγνάντευε. Ο προπονηταράς Πεσέιρο έρχεται σαν Μεσσίας αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση και φυσικά ούτε συμβόλαιο. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ανάλογες μεταγραφές τεράστιων ονομάτων, οπότε ετοιμαστείτε του χρόνου για νέα αγωνία: Θα καταφέρουμε να βγούμε στο UEFA;

Μέσα σε όλα αύριο και ο τελικός του Τσάμπιονς Λήγκ στην Αθήνα. Αν και καλά λένε οτι οι Παναθηναϊκοί είναι υποστηρικτές της Λίβερπουλ εγώ είμαι με την Μίλαν και εύχομαι καλή τύχη στους ροσσονέρι αύριο βράδυ απέναντι στους γραφικούς αλλά με τον πιό γαμάτο λαό Άγγλους.