11 Αυγούστου 2007

ΤΑΚΑΡΟΣ ΞΑΝΑ?

Η είδηση του καλοκαιριού. Εκεί που λές η παράνοια τελειωμό δεν έχει στον Παναθηναικό, σκάει η είδηση οτι γυρνάει ο Τάκαρος ο Φύσσας ξανά μετά από 4 χρόνια μεγαλειώδους καριέρας στας Ευρώπας. Έλεγα μήπως έφταιγε το ταξίδι της επιστροφής από την Ιθάκη ή μήπως που έπεσαν βαρειά τα Λευκαδίτικα σαλάμια αλλά τελικά είναι αλήθεια αδέρφια: Η ομάδα της Ριζούπολης σιγά-σιγά αναγγενιέται. Σε λίγο καταφθάνουν Χένρικσεν με Κόλκα ενώ ο Λύμπε εγκαταλείπει την αεκ για την Παιανία. Όσο για τον Μαρκαριάν έρχεται να μάθει στον Πεσέιρο τα βασικά ελληνικά ("Τι μαλάκα είναι").

Άκουγα σήμερα κατά λάθος ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ και φυσικά σύμφωνα με τις δημοσιογραφάρες είμαστε περίεργοι εμείς οι οπαδοί επειδή τότε κράζαμε Καραγκούνη και Φύσσα (συν των άλλων) και τώρα τους αποθεώνουμε σαν μεσσίες (!!!). Σίγουρα υπάρχουν τα μοσχάρια που το κάνουν και αυτό. Αλλά όχι ρε πούστη μου και μεσσίας ο Τάκαρος. Σίγουρα δεν είναι άθλιος αλλά όχι και στα 34 του να έρχεται να κολλήσει τα τελευταία ένσημα σε μια ομάδα που τον ανέδειξε και που αδιαμφισβήτητα και ο ίδιος αγάπησε και αγαπήθηκε. Οχι αυτός δεν είναι ο μεσσίας που θα αποθεώσω. Ίσα-ίσα που θεωρώ την μεταγραφή του για γέλια και πισωγύρισμα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Δικαιολογώ εν μέρει αυτούς που χαίρονται με την επιστροφή Φύσσα επειδή από το να μας κουβαλήσει πάλι κάνα παλτό εκ ΡουμανοΜολδοβλαχίας, πάλι καλά. Να βρίζουμε και κάναν γνωστό ε;

Και όχι δεν αποτελεί το ίδιο πισωγύρισμα και ο Καραγκούνης γιατί η τυπάρα είναι μεγάλος παίχτης και όχι ημιμέτριος όπως ο ψυχωμένος μεν αλλά ατάλαντος Φύσσας. Ο Καραγκούνης επαναλαμβάνω είναι η ψυχή, ο τσαμπουκάς, τα κερδισμένα φάουλ αν θέλετε που έλειπαν τόσο καιρό από την ομάδα. Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ.

Καλή μεταγραφή μπορώ να χαρακτηρίσω και του Σαριέγκι που σίγουρα δεν έρχεται ως παγκίτης-παλτό-τραυματίας-συνταξιούχος και με ανεκτό βιογραφικό. Όπως όλα δείχνουν με τον Τάκη ολοκληρώνονται, έστω και καθυστερημένα, οι φοβερές για ακόμη μια χρονιά, μετεγγραφικές μας κινήσεις και από δώ και πέρα ο Θεός βοηθός που λένε...

ΥΓ: Όσο για την περίπτωση Σαλπιγγίδη και την απουσία του από το πρώτο ματς με τους γαύρους λόγω κόκκινης σε φιλικό(!!!!), αυτό αποτελεί ακόμα μια ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως διοίκηση φυσικά δεν έχουμε και πως κουμάντο στον σύλλογο της καρδιάς μας κάνουν ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚIΝΔYΝΟΙ.

Γρήγορα στο ticketclub να πάρετε εισητήρια.....επαναστάτες....