24 Αυγούστου 2007

ΜΙΣΟΣ ΠΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΑΥΡΟΥ

Οχι δεν καλύπτω τα νώτα μου σε περίπτωση ήττας από τον γαύρο την Κυριακή. Είναι η πραγματικότητα και όχι κάποια δικαιολογία. Γκονζάλεζ, Σαλπιγγίδης, Ίβανσιτς, Μόρρις και πιθανώς ο Ν΄ντογιέ με τον Νίνη θα απουσιάζουν από το ντέρμπυ της Κυριακής. Βασικότατες απουσίες που θα αναγκάσουν τον Πεσέιρο να κατεβάσει πειραματική ενδεκάδα εναντίον ενός κατά τα ψέμματα πλήρους ολυμπιακού και ας οδύρονται καθημερινά τα κανάλια για τα προβλήματα του 'θρύλου' τους που επειδή τραυματίστηκε ο Τζόρτζεβιτς έχουν βάλει όλοι μαύρες πλερέζες.

Είναι και πρώτο ματς της σεζόν, δεν θα είμαστε και σε πλήρη φόρμα (ασχέτως σχετικών διαβεβαιώσεων στην αρχή της προετοιμασίας), οπότε θα μου επιτρέψετε να μην είμαι και 100% σίγουρος οτι την Κυριακή θα δώ έναν Παναθηναικό αντάξιο των πραγματικών δυνατοτήτων του. Παρ' όλα αυτά είμαι αισιόδοξος. Είμαστε καλύτεροι από την σχεδόν...'άκαπνη' σε ντέρμπυ ενδεκάδα του γαύρου, έχουμε τους παίχτες που ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν τέτοια ματς (Καραγκούνης-Φύσσας) και πιστεύω πως θα τους πάρουμε. Μπορεί και πιό εύκολα απ' όσο φανταζόμαστε.

Φυσικά η Λεωφόρος κατάφερε ο Τζίγγερ να την κάνει δικό του μαγαζί πλεόν αφού με Ticketclub και λοιπές παπαριές θα καταφέρει να βάλει μέχρι και στην -13- τα δικά του παιδιά που διαβάζουν μόνο Derby και που έχουν μάθει στην καρπαζά και την ανέχονται. Ο Τζίγγερ κατορθώνει καθημερινά να σκοτώνει το πιό υγειές οπαδικά κομμάτι του Παναθηναικού, την ψυχή της ομάδας, τα παιδιά της κερκίδας που ζούν με την καρδιά τους να χτυπάει στον ρυθμό του Παναθηναικού. Ελπίζω η Θ.13 να 'αναπνέει' την Κυριακή. Και κάθε 'Κυριακή΄. Παίχτες και παράγοντες έρχονται και φεύγουν. Οι οπαδοί είναι πάντα εκεί όμως, δίπλα στην ομάδα. Είτε με σώμα και φωνή, είτε με μυαλό όπως εμείς εδώ στην ΄επαρχία΄.

ΝΙΚΗΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΝΙΚΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.