6 Μαρτίου 2008

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΕΛΣΙ

Ο γαύρος αν σέβεται την...ιστορία του, πρέπει να καταθέσει άμεσα ένσταση ενάντια στην Τσέλσι γιατί δεν είναι δυνατόν τόσο εύκολα να ταπεινώνεται ο ευρωθρύλος (ο ποιός;). Αίσχος, όνειδος και κρίμα για τον μεγαλειώδη (;;;) κόσμο του ευρωθρύλου που τόσο γλύφουν φανερά και χωρίς σημάδι διακριτικότητας όλα τα 'αντικειμενικά' ΜΜΕ. Καταθέστε ένσταση λοιπόν να πάρετε και αυτό το παιχνίδι στα χαρτιά με την γνωστή μέθοδο της ΠΟΥΣΤΙΑΣ που είστε γνωστοί εκεί κάτω στον Περαία.

Ο Παναθηναικός μετά την χτεσινή επικράτηση (με 1-0 βέβαια αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια και μάλιστα με την ενδεκάδα που κατέβασε ο Πεσέιρο το αποτέλεσμα κρίνεται άκρως επιτυχημένο και μπράβο και μαγκιά του Πορτογάλου ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) είναι πρώτος αλλά με 1 πόντο διαφορά από την ομάδα της πουστιάς και του δημοσίου αντί για 4. Ενάντια στα παρασκήνια, ενάντια στους διαιτητές που ΠΑΛΙ χτές μας έσφαξαν, ενάντια σε όλους ο Παναθηναικός ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Η θέση μας του χρόνου είναι στο Champions League και μόνο με αγώνα, πάθος και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ μπορούμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο.

Και ο κόσμος Τζίγγερ που εσύ διώχνεις από την Λεωφόρο, είδες χτες κατά πόσο ή όχι εναντιώνεται στην ομάδα και κατά πόσο θέλει ή όχι τον Παναθηναικό πρώτο. ΕΣΥ είσαι το πρόβλημα μας και κανένας άλλος.