16 Μαρτίου 2008

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ....ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Δεν έχω όρεξη να γράψω πολλά. Όταν στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς τρώς 3 από μια Ξάνθη τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και δεν αξίζεις τον τίτλο. Κατάντια, μιζέρια, μια ακόμα καρπαζιά στον Τζιγγεριακό που όπως έχω βαρεθεί να λέω εφέτος 2 φορές μας ανεβάζει και 3 μας ξενερώνει. Και επειδή το ισοζύγιο είναι αρνητικό και φως στον ορίζοντα δεν βλέπω όσο τις τύχες του συλλόγου έχει ο Τζίγγερ θα ευχηθώ συγχαρητήρια στην ομάδα του Σωκράτη που πάλι τους κάναμε μάγκες.

Δεν φταίει ούτε ο Πεσέιρο ούτε ο Βύντρας, ούτε ο Τζιόλης ούτε κανένας. Τα βρίσκουν και τα κάνουν. Του χρόνου Τζίγγερ τάισε μας πάλι κουτόχορτο....θα το φάμε.....

ΥΓ της επόμενης μέρας: Επειδή τώρα είμαι πιο ψύχραιμος και δεν θέλω στην συνέχεια να κατηγορηθώ από διάφορους...ειδήμονες ως κωλοτούμπας θα πω οτι ΑΚΟΜΑ δεν έχει χαθεί τίποτα και πως στα χαρτιά θα το πάρει ΑΝ το πάρει η ομάδα του δημοσίου. Εμείς απλώς χτες χύσαμε την καρδάρα με το γάλα που γεμίσαμε με τόσο κόπο και ιδρώτα φέτος και στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς παρουσιάσαμε το χειρότερο πρόσωπο μας και η πίκρα είναι πολύ πολύ μεγάλη. Μακάρι, επαναλαμβάνω ΜΑΚΑΡΙ στο τέλος να το σηκώσουμε.