15 Απριλίου 2008

ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΑΙΔΙΑ!

Σήμερα διάβασα πάλι ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ στα διάφορα 'αντικειμενικά' κοκκινοπράσινα πρωτοσέλιδα οτι ο Τζίγγερ πληγώθηκε το καημενούλι, πείσμωσε (κι άλλο;;;) και αποφάσισε να δείξει σε όλους μας οτι έχει όραμα. Άκουσον-άκουσον όραμα! Όπως ρε Τζίγγερ με το πενταετές πλάνο με Μπάκε και μετά με Μαλεζάνι; Τέτοιο όραμα; Και άντε πες σε πιστέψαμε οτι έχεις όραμα. Διαβάζω παρακάτω οτι το όραμα σου περιλαμβάνει τον Μπάγεβιτς! Φοβερό όραμα! Να φέρεις το ξοφλημένο γαυροχάνουμο βατραχάκι να μας χτίσει ομάδα; Τί είμαστε ρε Τζίγγερ; μπάοκ ή άρης να θέλουμε να μας χτίσεις ομάδα; Ο Παναθηναικός είμαστε! Έπρεπε ήδη να ήμαστε χτισμένοι και να βλέπαμε πως θα γινόμασταν ακόμα πιο ισχυροί!

Δηλαδή ρε οραματιστή αποτυχημένε πόσα χρόνια ακόμα θα ανεχόμαστε τα οράματα και τις σαχλαμάρες σου; Άλλα 12 χρόνια σφαλιάρας μέχρι να χτίσεις ομάδα ρε ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ; Ετοιμάσου για την απονομή στον Καραισκάκη, βάλε το μπλουζάκι με το λογότυπο 'ΣΩΚΡΑΤΑΚΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ' για παράτα την Πανάθα. Δεν γουστάρουμε ούτε εσένα, ούτε τα οράματα σου. Φτάνει πια! Α! Και κύριε Γιώργο Καραγκούνη, τί έγινε; Μετατραπήκαμε ξαφνικά σε φερέφωνο της διοίκησης; Κρίμα και σε είχα και σε εκτίμηση.

Και όσο για την ΠΕΚ, θα ήθελα μια λιγότερο διαλλακτική στάση. Είπαμε ευγενικοί, αλλά σε λίγο θα βγείς ρε Βγενόπουλο να μας μαλώσεις επειδή έχουμε και ιστοσελίδες κατά του Τζίγγερ.