23 Απριλίου 2008

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΕ!

Και είναι ο Πεσέιρο. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από τον Γενάρη και μετά. Η ομάδα σήμερα έπρεπε να παίξει για τη νίκη και μόνο για τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ο Τεσέιρο κατέβασε ομάδα με Σπυρόπουλο μέσο, τον Βύντρα δεξιά, τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Ποστίγκα και Μανούτσο μπροστά και τον Τζίολη σαν δημιουργικό χαφ. Ε, όσοι άντεξαν και είδαν το ματς κατάλαβαν, οι υπόλοιποι, απλώς να σας πώ οτι ο Παναθηναικός του 2007-2008 και στα play-off, είναι μια ομαδούλα της πλάκας, για λύπηση και πραγματικά προκαλεί τον οίκτο των αντιπάλων.

Επί 90 λεπτά, μία άντε δυο φάσεις με το ζόρι, μηδέν πάθος, μηδέν προσπάθεια, ο Τζιόλης να αναδεικνύεται για χιλιοστή φορά ως τον χειρότερο και τον πλέον ΑΧΡΗΣΤΟ παίχτη μας, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ! Ποστίγκα και Μανούτσο όσο πιο αδιάφοροι και χαλαροί γίνετε λες και παίζανε σε προπόνηση στην Παιανία, ένα κέντρο ανύπαρκτο και γενικά μια παρουσία για κλάμματα. Ο Πεσέιρος εξακολουθεί για 31 αγώνες να μην έχει βρεί σταθερή 11άδα και κάνει πειράματα στην πλάτη της ομάδας μας. Ο άνθρωπος πλέον είναι επικίνδυνος και να πάρει τον γκόμενο του τον Τζιόλη (ε αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω που δεν έχει χάσει αγώνα φέτος το αρχιτάγαρο) και τα υπόλοιπα σαπάκια που μας έχουν φάει την ψυχή φέτος και να πάρει τον πούλο. Μακάρι σήμερα να τον έδερνε κιόλας ο Έκι που μετά και το σημερινό adios forever.

Πραγματικά με πονάει πάρα πολύ που πρέπει να ασχοληθώ με την ομάδα μου για 5 ακόμα αγώνες και να βλέπω τα ίδια χάλια πάλι αλλά ελπίζω να πάρουμε την 2η θέση και με αφετηρία μια νέα κατάσταση στην ΠΑΕ, πιό υγιειή και πιό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ, του χρόνου να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου και να ξεκινήσει από το 2008-2009 ένας νέος αιώνας για έναν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, χωρίς Πεσέιρους και Τζιόληδες και Γκόντζους και Στράτους και Αθανασόπουλους και και και και και.............................