30 Μαΐου 2008

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΦ!

Αν στο προηγούμενο ματς γυάλιζε το μάτι των γαύρων, χθες παραγυάλιζε το δικό μας. Ήταν κάτι παραπάνω από φανερό πως θέλανε σαν τρελοί όχι μόνο τη νίκη, αλλά και να χτίσουν μια διαφορά πόντων για το γόητρο. Και εν μέρει τα κατάφεραν οι παίχτες μαζί με την βοήθεια του Παναθηναικού, που του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των γαύρων πυγμάχων (Γούντς), καραγκιόζηδων (Γιαννάκη-Μπουρούση-Μπιφτεκιού) και θεατρίνων (Τεόντοσιτς), συγκρατήθηκαν και δεν μπούκαραν μέσα (λέμε τώρα).


Δίκαιη νίκη αν και ειδικά στα 2 πρώτα δεκάλεπτα ήταν ολοφάνερο πως μας είχε κυριεύσει το άγχος. Πάντως δεν μπορώ να πώ πως παίξαμε και φοβερά αλλά λίγο σοβαρά να παίξουμε στο ΣΕΦ, η κούπα είναι δική μας από το τέταρτο παιχνίδι.


Φυσικά οι γαύροι και μέσω των φερεφώνων ΜΜΕ τους (Φίλαθλος-Πρωκταθλητής-κτλ) ΠΑΛΙ διαμαρτύρονται για την διαιτησία. Όποτε μα όποτε παίζουν μαζί μας διαμαρτύρονται για την διαιτησία λες και ο Παναθηναικός δεν είναι υπερομάδα και χρειάζεται την βοήθεια της διαιτησίας για να νικήσει κάτι Μπουρούσηδες και κάτι ΜπιφτεκοΣοφοκλήδες. Μα είναι τόσο γελοίοι πιά;