2 Ιουνίου 2008

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Ο γαύρος στο ποδόσφαιρο, υπερασπιζόμενος σθεναρά το δικαίωμα του στην τήρηση των κανόνων, κατάφερε και ενώ έχασε 1-0 από την Καλαμαριά, πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά γιατί αποφασίστηκε οτι έτσι λέει ο αθλητικός νόμος. Μάλιστα....

Χτες που για 1 ώρα διακόπηκε το ματς από την ζούγκλα των υπαλλήλων στο ΣΕΦ (κάτι που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ), δεν έπρεπε το ματς να διακοπεί και να πάρουμε και εμείς το ματς και το πρωτάθλημα στα χαρτιά; Τί σόι δικαιοσύνη είναι αυτή; Τί σόι διαιτησία είναι αυτή που αφήνει ένα τέτοιο παιχνίδι έτσι; Τουλάχιστον δεν έπρεπε να αδειάσει το ΣΕΦ; Την επόμενη λοιπόν φορά που θα τολμήσουν έστω και να αναφέρουν τα γαυράκια την λέξη "αδικία", ας αναλογιστούν πρώτα πόσο πολύ τους αβαντάρισε η διαιτησία και η....'δικαιοσύνη' στη χτεσινή ζούγκλα που δημιούργησαν.

Στα αθλητικά τώρα, καταφέραμε να γυρίσουμε με την ψυχή μας το ματς στο τέλος και χάσαμε από μαλακία μας τελικά. Πάλι δεν ήμασταν καλοί και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναικός χρωστάει στον εαυτό του και στον κόσμο του μια αυτοκρατορική εμφάνιση και την ισοπέδωση του αντιπάλου. Πάρτε το και στείλτε τους κάφρους πίσω στον μικρόκοσμο τους.