25 Ιουνίου 2008

"ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ"

Ναι επιτέλους ακούστηκε αυτή η φράση από manager (γιατί νοοτροπία manager έχει ο H10C) του Παναθηναικού. Πέρα από τα τετριμμένα (που δεν ήταν και πολλά), στην παρουσίαση του νέου προπονητή ακούστηκαν και άλλα όμορφα:

H10C: "Θέλω να αλλάξω τη νοοτροπία της ομάδας, να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να χτίσουμε τη σχέση με τον κόσμο. Θα αλλάξουμε πολλά μαζί με τον κόσμο, όχι μόνο οι παίκτες ή οι προπονητές, για ναα πετύχουμε. Θέλουμε την υποστήριξη της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας. Βασικός μας στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ακόμα και οι εχθροί μας να λένε ότι ‘χμ, παίζουν καλό ποδόσφαιρο’"

"Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο"

"Αν ένας παίκτης είναι αρκετά καλός, είναι και αρκετά μεγάλος. Είτε 16, είτε 17, αν είναι καλός, σίγουρα θα παίξει. Θέλω να φτιάξω την καλύτερη ομάδα"

Πατέρας: "...Εγώ είμαι πιο επιθετικός κι έχω να πω πως όποιος επιχειρήσει να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό κάτω από το τραπέζι θα με βρει μπροστά του"

Δεν ξέρω ρε μάγκες για εσάς, αλλά εγώ ίσως παραείμαι αισιόδοξος. Τον πιστεύω τρομερά τον Η10C. Φτιάξτε μας τώρα και άλλο με μερικούς παιχταράδες στην Πανάθα!!!