14 Αυγούστου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΗΔΟΝΗ!!!

Τα ματς τα είδα στην Κέρκυρα. Πολλοί οι γαύροι στην Κέρκυρα. Άρα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Επιτέλους το οριστικό ξεβράκωμα του περιπλανώμενου θιάσου της καρπαζάς και της ξεφτίλας. Επιτέλους να περάσουν στο Champions League κάποιοι που πραγματικά το αξίζουν. Δηλαδή η Ανόρθωση....δηλαδή ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που (προειδοποίηση προς φίλους και εχθρούς): ΓΥΡΝΑΕΙ "ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥ!!!

Μετα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπου ο Γκάμπριελ νόμιζε οτι είναι δεξί-εξτρέμ και άφηνε ολόκληρη τη πλευρά του ακάλυπτη, ο Παναθηναικός πήρε μια πανάξια και χαλαρή θα έλεγα νίκη με 1-2 μέσα στη Πράγα και σε 14 μέρες μέσα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ που θα 'βράζει΄, θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στους ομίλους του Ch. League.


Απορίας άξιον η χρησιμοποίηση του Τζιόλη, ο οποίος πραγματικά πιστεύω πληρώνει τους προπονητές για να τον βάζουν αφού με το που κατάλαβε ο Τεν Κάτε το λάθος του (σημαντικό αυτό) και τον αντικατέστησε με τον Νίνη η απόδοση μας ανέβηκε κατακόρυφα, ειδικά στο κέντρο όπου στο πρώτο ημίχρονο παίρναμε την μπάλα και δεν ξέραμε τί να την κάνουμε.

Τέλος καλό όλα καλά! Μεγάλη μέρα χτες, πήραμε μεγάλη χαρά από τον Παναθηναικό μας και φυσικά και διασκεδάσαμε με τα σούργελα με τις κόκκινες φανέλες. Ωραία βραδιά.....ΤΕΛΕΙΑ!!!!