26 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

Αντιγράφω από gazzetta.gr:

"Για επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού προς την αποστολή της Ανόρθωσης κάνουν λόγω τα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γίνεται λόγος για κινήσεις από οπαδούς του Ολυμπιακού στην Αττική οδό κατά τη διαδρομή του πούλμαν των Κύπριων από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο ξενοδοχείο. Όπως καταμαρτυρούν τα μέλη της Ανόρθωσης περίπου 25 μηχανάκια ακινητοποιήσαν το λεοφωρείο για περισσότερο από μισή ώρα και επιτέθηκαν φραστικά στα μέλη της αποστολής. «Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία» λένε οι Κύπριοι που απειλούν με προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ! Τους Κύπριους συνόδευε ένα περιπολικό της αστυνομίας ενώ μετά το επεισόδιο η αστυνόμευση της αποστολής ενισχύθηκε από 100 περίπου αστυνομικούς που φυγάδευσε την αποστολή από άλλο δρόμο.
«Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε διάβημα στην ΟΥΕΦΑ!», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Κυπριακής ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου."

Δηλαδή ως πότε θα ασχολούμαστε με τις ταρζανιές των γαύρων; Ως πότε θα ανεχόμαστε και άλλες Ριζούπολες από τους ΚΑΦΡΟΥΣ που οκ οκ δεν είναι η πλειοψηφία των οπαδών του κόκκινου θιάσου, αλλά πώς να το κάνουμε, μόνο οι γαύροι και οι βόρειοι γαύροι κάνουν τέτοιες...."μαγκιές".

Μακάρι ρε να σας ρίξουν άλλα 3 στο τηγάνι σας να ησυχάσουμε από εσάς. Φτάνει πια!

Καλά με το δικό μας ματς σήμερα, θα το απολαύσω. Τίγκα γήπεδο, φανταστική ατμόσφαιρα και ο Παναθηναικός γυρνάει σπίτι του πανηγυρικά

ΥΓ: Όσο για το επεισόδιο Μάντζιου-Τεν Κάτε, επιτέλους ήρθε ο καιρός κάτι τύποι σαν τον Μάντζιο να καταλάβουν οτι δεν είναι δημόσια υπηρεσία ο Παναθηναικός και πως επιτέλους έχουν βρεί τον μάστορα τους. Ή θα σκίζονται μέχρι και στην προπόνηση ή τον πούλο...