7 Δεκεμβρίου 2008

ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΣ!

Έχουμε και λέμε. Πρώτο ημίχρονο. Οι παίχτες της Ξάνθης να μας κάνουν το ένα σκληρό φάουλ μετά το άλλο και ο διαιτητής έδινε δωράκια. Τίποτα. Ούτε κάρτες, ούτε καν παρατηρήσεις, και φυσικά ούτε λόγος για φάουλ. Όπως είπε και ο Τεν Κάτε δεν γίνεται με 62% κατοχή να έχεις μόνο 7 φάουλ και οι αντίπαλοι 3 (!!!). Δυστυχώς για πολλούς σκοράρουμε μετά από μαγική πάσα του Νίνη στον Σίλβα και πάμε στο δεύτερο ημίχρονο.....

Κλασσικά μπήκαμε σαν μαλάκες, νωθροί και βαρεμένοι και μας ισοφάρισαν εύκολα. Ήρθε και φυσικά η δεύτερη κάρτα στον Σαριέγκι.....Μάλιστα. Εδώ ας σταθούμε λίγο. Παρατηρήσατε αγαπητοί μου με τί ΕΥΚΟΛΙΑ έβγαλε το γαμημένο το κοράκι την δεύτερη κίτρινη; ΓΙΑΤΙ? Επειδή απλώς γλύστρισε και έπεσε άτσαλα πάνω στον αντίπαλο παίχτη; Και άντε πες οτι ήταν κάρτα. Η πρώτη κίτρινη; Ήταν; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Τότε η Ξάνθη που οι παίχτες της σπάζαν πόδια, τράβαγαν φανέλες κτλ θα έπρεπε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να παίζει με 7 παίχτες! Αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπάρχουν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά. Έτσι δεν είναι κύριοι; Όταν ανέβει ο γαύρος στην Ξάνθη και τα ποδαράκια σας θα ανοίξετε (κλασσικά) και κουβέντα δεν θα βγάλετε. Πανόπουλος γαρ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (και) ΦΕΤΟΣ? ΟΚ σε μερικά παιχνίδια ήμαστε απαράδεκτοι. Αλλά απλώς σκεφτείτε πόσους βαθμούς χάσαμε ή παραλίγο να χάσουμε εξαιτίας των χειρουργίων εφέτος. Κύριοι πολυμετοχικοί....ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Όσο για τον Τεν Κάτε και το κοουτσάρισμα, ΟΚ συμφωνώ πως ήταν εξαιρετικός ΜΕΤΑ το γκολ της ισοφάρισης. Αλλά ρε γαμώτο ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ξεκινάει με Τζιόλη και μάλιστα τον βάζει κάτι σαν επιτελικό χάφ; Ο Τζιόλης είναι πραγματικά φαινόμενο παίχτη. Μπαλιά στο 1 μέτρο δεν μπορεί να βγάλει, όταν παίζει στο 99% είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ και τροχοπέδη για την ομάδα αλλά όλοι οι προπονητές που περάσαν από τον Παναθηναικό τον εμπιστεύονται! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Καλύτεροι χτες: Σίλβα (με διαφορά), Σιμάο και Κλέιτον (μαγική μπαλιά)
Χειρότεροι χτες: Τζιόλης, Γκούμας (μαρκάρει με τα μάτια στην ισοφάριση), Σάλπι (όχι οτι ήταν ο χειρότερος αλλά διανύει μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος και χτες ήταν εκνευριστικά συνέχεια offside)