9 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ Π Ρ Ω Τ Ο Σ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.....ΠΡΩΤΟΣ!

Και πλέον ανήκει στις καλύτερες 16 ομάδες της Ευρώπης! Μόνο μα μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας αδέρφια τέτοιες επιτυχίες. Και ας λένε ό,τι μα ό,τι θέλουν οι πικραμένοι κομπλεξικοί γαυρομπαοκτσοδημοσιογράφοι και λοιποί εγκάθετοι που πάντα τα λένε και πάντα τους γράφουμε στα πράσινα παπάρια μας. 1-0 με γκολ του υπέροχου και παθιασμένου και τρελλαμένου Παναθηναικού Γιώργου Καραγκούνη που μπορεί να έχει 1000 αρνητικά αλλά το πάθος του και την αγάπη του για την ομάδα κανείς μα κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί.

Φυσικά το κλίμα σήμερα στο γήπεδο ήταν λίγο μουδιασμένο και δικαιολογημένα μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά δεν δικαιώθηκε ο μαλάκας ο Γεωργίου που έλεγε σήμερα πως άκουσε δήθεν οτι θα πάνε οι αναρχικοί στο γήπεδο να κάνουν μανούρες και να τα σπάσουν για να τους δεί όλη η Ευρώπη. Η μαλακία στην Ελλάδα φαίνεται είναι πραγματικά αθεράπευτη.


Μόνο ο φίλος μου ο seaman πίστευε σε αυτή τη πρόκριση όταν μετά το 2-2 με την Βέρντερ όπου εγώ αμφέβαλλα ακόμα και για την τρίτη θέση ο φίλος μου έγραφε:
"anyway....an ginoun opos ta les, (2plo stin verder kai niki me anothosis me pano apo 2-0) nomizo me proxeirous ipologismous kai ipotheseis oti boroume akoma gia tin defteri....I ipothesi i epipleon pou kano einai oti i anothosis sta 2 edos paixnidia me inter kai vremi tha parei to poli 3 vathmous (pragma gia mena mallon logiko - les na nikisei vremi kai na parei esto kai x me inter??).. Ara tin teleftaia agonistiki tha exei 7 vathmous kai emeis 4, eno i vremi tha exei figei apo to pexnidi tis 2hs thesis...ara mipos akoma exoume elpides...??Me ligo sovarotita boroume to diplo stin vremi, oloi to eidame oti den einai kamia sovari omada...afto einia gia mena to kleidi mats tou omilou kai oxi to xthesino..."


Πρώτοι λοιπόν στον όμιλο και αν δεν είχαμε και κάτι σκατοεμφανίσεις λόγω παρελθοντικής νοοτροπίας θα ήμαστε πρώτοι και στην Ελλάδα αλλά δεν πειράζει. Αγάλι-αγάλι. Με Τεν Κάτε (που σήμερα ήταν και πάλι άψογος και λογικά προσεκτικός) οδηγό αυτός ο Παναθηναικός μπορεί σε λίγα χρόνια να μεγαλουργήσει! Και φέτος η χρονιά ακόμα είναι στην μέση της. Υπάρχει μπόλικος δρόμος ακόμα και μακάρι-μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και φυσικά με τις απαραίτητες σωστές μετεγγραφές τον Γενάρη.


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!