1 Απριλίου 2009

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Όπως ακριβώς το γράφω. Χωρίς τη παραμικρή δόση υπερβολής. Χτες ο μεγάλος Παναθηναικός του Ευρωπαικού Μπάσκετ κατάφερε μέσα στη Σιένα που προσκύνησε η ΤΣΣΚΑ και λοιπές ομάδες με ταπεινωτικές διαφορές, εκεί ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ καθάρισε σαν αυγό με συνοπτικές διαδικασίες τους υπερόπτες και φλώρους της Σιένα και αύριο πιθανότατα παίρνει και την πρόκριση στο F4 όπου ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ να περάσει και η ντροπή της Ευρώπης για να το γλεντήσουμε λιγάκι πριν την 5η κούπα.

Από τις αρχές του 3ου δεκαλέπτου χτες το ματς είχε καθαρίσει και τα Ιταλάκια τα είχαν παρατήσει αφού τους είχαμε τσακίσει με τη φανταστική μας άμυνα και μια επίθεση που έβγαζε μάτια. Σε κάνει αυτή η απόδοση να αναρωτιέσαι τί πάθανε οι ίδιοι παίχτες πριν 4 μέρες στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα η σταθερότητα στην απόδοση είναι ένα θέμα αλλά και επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ όλοι οι Παναθηναικοί και όλοι οι φίλαθλοι γενικότερα έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ΟΜΑΔΑ αυτή, σε αντίθεση με τον καημό μας την ομάδα ποδοσφαίρου που κάθε χρόνο και χειρότερα.

Ξέρω αυτό το blog περισσότερο ασχολείται με την μπάλα αλλά πιστέψτε με δεν χάνω ματς του μπασκετικού Παναθηναικού. Τώρα αν χρειάζομαι κάνα σκούντημα από κάναν αναγνώστη για να γράψω 2-3 λογάκια για το μπάσκετ....ε εδώ είμαστε! ΣΚΟΥΝΤΑΤΕ ΜΕ!



ΥΓ:Τις δηλώσεις Γκαγκάτση τις διαβάσατε;"Ή θα πάω να εργαστώ στον παοκ ή στον ολυμπιακό"......Κατα τα άλλα.......Καληνύχτα σας.....