28 Απριλίου 2009

EUROLEAGUE=PANATHINAIKOS

Ακριβώς επειδή τέτοιες διοργανώσεις είναι για σοβαρές και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλες ομάδες και οχι για θιάσους τύπου γαύρου, θεωρώ πως και στον τελικό θα πάμε και την 5η Ευρωκούπα θα σηκώσει ο Μητσάρας ο Διαμαντίδης στον ουρανο του O2 Arena στο Βερολίνο.

Σε 3 ημέρες απλώς θα πρέπει να περιμένουμε 4 περιόδους για να μάθουμε πόσο θα χάσει ο γαύρος. Εντάξει ξέρω έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια κτλ, κτλ, κτλ αλλά στα παπάρια μου. Μια ζωή πελάτης ήταν μια ζωή πελάτης θα είναι. Στο μπάσκετ όπου τα ηνία στην ΚΑΕ έχουν κάποιοι παντελονάτοι με όνομα ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ και όχι καβουροπολυλογάδες τύπου Πατέρα,Βγενόπουλου και Τζίγγερ, στο μπάσκετ λοιπόν δεν χωράνε ούτε παράγκες ούτε τίποτα και το παιχνίδι εντός και εκτός παίζεται στα ΙΣΑ. Ε και όταν το παιχνίδι παίζεται στα ίσα, γαύρος απλά δεν υπάρχει. Ο γαύρος είναι η ντροπή όλων των αθλημάτων και η κατάντια του Ελληνικού Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Απλώς πρέπει και εμείς να έχουμε έναν αιώνιο αντίπαλο. Αυτός είναι ο ρόλος ύπαρξης του γαύρου και θα τον αξιοποιήσουμε και θα τον περιποιηθούμε καταλλήλως την Παρασκευή το βράδυ. Μπροστά σε όλη την Ευρώπη θα δείτε τί πάρτυ έχει να γίνει.

Προσωπικά δεν φοβάμαι καθόλου και είμαι σίγουρος πως θα πάμε στον τελικό. Εκεί τελικός είναι όλα παίζονται αλλά και για εκεί είμαι αισιόδοξος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.........ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ....