3 Απριλίου 2009

Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!!!

Δεν μπορώ να ακούω για ρεβάνς και άλλες τέτοιες μαλακίες. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είμαστε. 4 τίτλους έχουμε σιγά μην ασχολούμαστε με την ντροπή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Σιγά μην αγχωθούμε για το ματσάκι με τον καλύτερο πελάτη μας. Δεν υπάρχει καμία ρεβάνς. Τυπικές διαδικασίες στο F4. Περάστε,σκουπίστε, τελειώσατε. Όπως τόσα και τόσα χρόνια άλλωστε.

Εξάλλου αν ο ΠΑΟ παίξει στο μισό της απόδοσης που έπιασε χτες και την Τρίτη, τότε προβλέπω καμιά 30άρα στο κεφάλι των άχρηστων. Κρίμα για τους υπαλλήλους τους βέβαια που αν μπορέσουν να έρθουν στην 02 Arena μάλλον στεναχωρημένοι θα φύγουν.

Χτες λοιπόν μπορεί να μην παίξαμε τόσο τέλεια όσο την Τρίτη αλλά η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, ήξερε τί ήθελε και με οδηγούς τον Νίκολας και στο τέλος ειδικά τον Γιασκεβίτσιους πήρε το εισητήριο για το Show με τους πελάτες καταρχάς και μετά για την κατάκτηση του 5ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! 1000 μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας και άλλα τόσα μπράβο στον Ομπράντοβιτς και στους Γιαννακόπουλους. Πάρτε ρε και τη ΠΑΕ για πάρτυ σας να πηγαίνουμε κάθε χρόνο τελικό Champions League!!!!

ΥΓ: Εκεί στην ΚΑΕ προσέξτε μην πλησιάσει κάνας ρουφιανος-γαύρος τα μπουκάλια μας με το νερό και μας δηλητηριάσουν όπως έκαναν το '95 στα προημιτελικά με την ΤΣΣΚΑ!