28 Ιουλίου 2009

ΣΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

Ρε άνθρωπε Τεν Κάτε που σε στηρίζουμε τόσο μα τόσο πολύ, είναι δυνατόν να κάνεις τόσους γαμημένους πειραματισμούς στου κασίδι το κεφάλι; Τί είναι ο Παναθηναικός; Πειραματόζωο; Λίγη η προετοιμασία δεν λέω, νωρίς είναι ακόμα αλλά τόσο καιρό δοκίμαζες άλλο σύστημα και τώρα μου κατέβηκες με 4-4-2 για πρώτη φορά, με τον Μπίερσμπιρ δεξί-μπακ, χωρίς Λέτο, χωρίς Κατσουράνη και με σύστημα βασικά βαράτε βιολιτζήδες μπας και πετύχουμε μόνο τον Σισέ που ο άνθρωπος μέχρι και πέναλτι έχασε; Αυτόν τον Παναθηναικό ετοιμάζεις ρε Τεν Κάτε; Αυτό το αίσχος ετοιμάζεις για φέτος. Αυτή την υπεράμυνα του Βύντρα, του Σπυρόπουλου, του Σαριέγκι και του Κάντε (ήμαρτον που τους βρίσκουμε ρε πούστη μου!);

Γιατί ρε γαμώτο η χρονιά να ξεκινά τόσο μα τόσο άσχημα; Γιατί πάλι να επιβεβαιώνομαι (βλ. προηγούμενο post); Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν για 4 γκολ και αν δεν ήταν η Σπάρτα αλλά κάνας σοβαρός αντίπαλος ήμασταν για 10 γκολ χαλαρά. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΕΛΛΕΙΝΟΙ! Στο δεύτερο ημίχρονο ψιλοανεβήκαμε, βάλαμε και γκολ αλλά πάλι στο τέλος αυτή η φανταστική μας άμυνα τα γάμησε όλα και 3-1 και γειά σας. Ακόμα πιστεύω πως θα περάσουμε αλλά πρέπει να γίνουμε 20 φορές καλύτεροι. Γιατί με τέτοια αγωνιστική νοοτροπία (γιόμα και γιουρούσια) όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε 5η θέση δεν βλέπω.

Καλά η διοίκηση με την γραμμή "Η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές", πάλι μέσα έπεσε. Έφυγε ο Τζίγγερ, πέσαμε στον υπεργνώστη και σουπερπαράγοντα Πατέρα που κατά την φοβερή του γνώμη η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές. ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ? ΕΣΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΧΑΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ?

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΜΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΒΥΝΤΡΑ.

Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ
Ε Λ Ε Ο Σ Ε Λ Ε Ο Σ