5 Αυγούστου 2009

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!

Αντε ρε φυλλάδες, άντε ρε κανάλια και ραδιόφωνα....Εξυμνήστε σήμερα τον Τεν Κάτε που έστησε ορθολογικά την ομάδα και ρίξαμε την τριάρα στην Σπάρτα. Κάντε τρισέλιδες αναφορές ύμνους στο πόσο μεγάλος προπονητής είναι και τί τσαμπουκαλής που είπε οτι δεν είναι survivor αλλά winner. Δοξάστε τον τόσο όσο τον μειώνατε και όσο τον λιδορούσατε τόσες μέρες. Αυτόν και ολόκληρη την ομάδα που τύχανε τόσο ολοκληρωτικής και άδικης απαξίωσης από τους 'έγκυρους' και 'έγκριτους' δημοσιογράφους. Αλλά τί τα θές; Όταν εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναικού, συνεχώς μιζεριάζουμε, γκρινιάζουμε, απαξιώνουμε τους πάντες και τα πάντα πώς να περιμένουμε από τους άλλους να μας σεβαστούνε;

Πάρα πολλοί οπαδοί του Παναθηναικού μάλλον θα ταίριαζαν να ήταν γαύροι περισσότερο παρά οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Γιατί η νοοτροπία τους αυτό λέει. Άλλο να διαφωνείς με ορισμένες νοοτροπίες και καταστάσεις, όπως και εγώ ας πούμε μου τη δίνουν τα κολλήματα του Τεν Κάτε (πχ Μάτος) και άλλο αυτή η συνεχόμενη μιζέρια, η γκρίνια, η ισοπέδωση, η απαξίωση. Ένα ματς έχασε ο Τεν Κάτε, αμέσως να φύγει! Και ποιός να έρθει ρε μάγκες; Ο Μαρκαριάν; Ξεκολλάτε επιτέλους!!! Εφέτος θα κριθούν όλοι σύμφωνοι αλλά όχι ρε πούστη μου από το πρώτο ή δεύτερο ματς. ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!

Και αν θέλετε εγώ δεν θα παινέψω τον Τεν Κάτε που έκανε το αυτονόητο και έστησε χτες ορθολογικά την ομάδα. Ίσα ίσα που πάλι θα τονίσω πως η άμυνα μας είναι απαράδεκτη και πως στην ομάδα αυτή σίγουρα αντί του Ζιλμπέρτο Σίλβα (ΟΚ σεβασμός είπαμε στον αρχηγό της Βραζιλίας αλλά ως εκεί) θα χωρούσε ο φορμαρισμένος και αδικημένος Μάτος. Ο Τεν Κάτε έχει τα κολλήματα του αλλά ξεχνάτε μου φαίνεται τα άπειρα κολλήματα και όλων των προηγουμένων προπονητών του Παναθηναικού έτσι; Η ομάδα θα δέσει που θα πάει και ακόμα 20 μέρες έχουμε για τις μεταγραφές, μπορεί να έρθει το απαραίτητο δεξι-μπακ και το δεκάρι που χρειαζόμαστε αλλά και αν δε έρθουν εδώ θα είμαστε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε αν χρειαστεί αλλά όχι να ισοπεδώνουμε και να απαξιώνουμε συνεχώς. Η μιζέρια κυλάει στο αίμα των Παναθηναικών και αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάρα μας. Πρέπει πρώτα εμείς να σεβαστούμε τη ομάδα μας και μετά να περιμένουμε τους άλλους να μας σεβαστούνε.

Για τα του αγώνα, καλύτεροι με διαφορά Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης ενώ εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση 50000 οπαδών που σίγουρα αν έμπαινε το γκολ των Τσέχων στο 85' οι μισοί τουλάχιστον θα άρχιζαν τις γιούχες παρά το ότι μέχρι τότε ομάδα άλλη πλην του Παναθηναικού δεν υπήρχε στο γήπεδο. Καταλάβετε επιτέλους πως στην μπάλα χρειάζεται και ΤΥΧΗ!