26 Αυγούστου 2009

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Όταν κατεβαίνεις με τέτοια ενδεκάδα, όταν ακόμα στον Παναθηναικό παίζουν Βύντρα,Γκαλίνοβιτς, όταν αντί για Σάλπι ρε Τεν Κάτε μου βάζεις Γκάμπριελ, όταν ο Σισέ για ακόμα ένα ματς ξύνει τα παρδαλά αρχίδια του, ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου σαν ομάδα.

Τυχερή όποια ομάδα βρεθεί στον δρόμο μας. Με τέτοια αμυνάρα και τέτοιον τερματοφύλακα που έχουμε....πάρτυ θα κάνουνε. Γκολάρα του υπεραμυντικού Βύντρα που δεν υπάρχει άλλη εξήγηση αλλά θα πρέπει να έχει πάμπλουτους γονείς που δίνουν φράγκα στην ΠΑΕ για να παίζει ο γιός τους και φοβερή απέκρουση, αλλά από την ανάποδη του Γκαφίνοβιτς και πάρε το 2-0 στο ρελαντί από την χαλαρή Ατλέτικο (λες και βλέπαμε φιλικό ήταν) και φυσικά θαυμάσαμε την καρατιά του εν δυνάμει παλτού Σισσέ και τις άπειρες κάρτες που κατάφεραν να πάρουν τα καμάρια μας.


Φυσικά ουδέποτε είχα ψευδαισθήσεις πως θα περάσουμε την Ατλέτικο, ειδικά μετά το 2-3 του ΟΑΚΑ. Αλλά ρε πούστη μου περίμενα τουλάχιστον να το ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Αλλά όχι, εμείς εκεί επιμένουμε σε αυτή την γαμημένη την άμυνα και στον άμπαλο τον τερματοφύλακα. Ο Τεν Κάτε τελικά καταντάει γραφικός και καραγκιόζης με τις συνεχόμενες παπαριές του και εδώ και ένα χρόνο δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια ομάδα με συνοχή και έναν γαμημένο αυτοματισμό! Και φέτος η έναρξη της σεζόν πάλι δείχνει οτι δουλειά δεν έγινε στον Παναθηναικό. Ναι πήραμε μερικούς παιχταράδες (Λέτο-Κατσουράνη-Σισσέ) αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν οτι την όλη προσπάθεια την ακυρώνουν η ανυπαρξία δεξιού και σέντερ μπακ και οι παλαβομάρες του Τεν Κάτε;


Είναι ακόμα νωρίς. Προλαβαίνετε....

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!