31 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

2 στα 2 σχετικά εύκολα και χτες με μια επαγγελματική νίκη απέναντι στο παράρτημα του γαύρου που με εμάς σκίζονται και με τον γαύρο ανοίγουν πόδια για ξεκώλιασμα. Νίκη με 1-0 αντί για 3-0 απέναντι σε μια από τις πιο αντιπαθητικές ομάδες της Super League που βγάλαν χτες τα δρεπάνια και θερίζαν, φυσικά υπό την ασυλία του διαιτητή που έκανε τα στραβά μάτια (ειδικά στο τρομερό κλάδεμα πάνω στον Λέτο που παραλίγο του ανθρώπου ο άλλος να του σπαγε τα ποδάρια).

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟ στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα φοβερό Νίνη και πολύ καλούς τους Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο και Μπίαρσμιρ (είδες τι καλά Τεν Κάτε χωρίς Βύντρα; Αν έπαιζε και ο Τζόρβας ακόμα καλύτερα). Από τέτοιες ομαδούλες τόσα χρόνια χάνουμε τον τίτλο και επιτέλους ο Παναθηναικός φαίνεται να έχει τσαμπουκά, όρεξη και λύσεις απέναντι στην μαζική άμυνα των αντιπάλων και ειδικά τέτοιων αντιπάλων που με εμάς μόνο το αντιποδόσφαιρο έχουν στο μυαλό τους ενώ με τα κόκκινα αφεντικά τους ανοίγουν τα πόδια κανονικά και μετά λένε και ευχαριστώ.

Μακάρι τώρα να έρθει και από τώρα ο Μαρίνος να έχουμε και ένα σοβαρό δεξί μπακ και με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια μπορούμε εφέτος να πετύχουμε κάτι καλό ακόμα και στο Europa League. Πολύ χαίρομαι ειλικρινά που δεν έπαιξαν Βύντρα, Σπυρόπουλος και θα χαρώ περισσότερο αν ο Τεν Κάτε συνεχίσει στον δρόμο αυτό και 'τιμωρεί' τους δημόσιους υπαλλήλους της ομάδας.