5 Οκτωβρίου 2009

ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΑ!.....ΣΤΟ Β'....

...γιατί στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν υπήρχε Παναθηναικός και είναι πραγματικά αυτός ο μεγάλος γρίφος που πρέπει να λύσει ο Τεν Κάτε. Πώς στο διάολο θα σπάσουν αυτές οι σκατοάμυνες των 11 παιχτών πίσω από την μπάλα. Το αντιποδόσφαιρο δηλαδή των αντιπάλων. Δικαίωμα τους δεν λέω και γουστάρω που πλέον ΟΛΟΙ φοβούνται τον Παναθηναικό αλλά και εμείς πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα γιατί σίγουρα θα το βρούμε κάποια στιγμή μπροστά μας.

Σήμερα τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο ανανεωμένος Βύντρα από ένα λάθος της άμυνας της Λάρισας και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο, με το που βγήκε ο Καραγκούνης (φίλε seaman επιτέλους βγάλε τις παρωπίδες) και μπήκε ο Νίνης, η ομάδα ανέβηκε 4 επίπεδα, έβαλε τα γκολ της (σκόραρε και ο Σισέ επιτέλους και μάλιστα δύο πανέμορφες φορές!!!), δεν μας έδωσαν πέναλτι και είδαμε μπαλίτσα από την ομάδα μας που πέτυχε εν τέλει μια εμφατική νίκη και μια αρκετά καλή εμφάνιση.

Γκολάρα του πανέξυπνου Κατσουράνη και φανταστική εμφάνιση Νίνη, Ζιλμπέρτο, Βύντρα (κιόμως!). Πολύ θετικός πάλι ο Κάντε και ο Τζόρβας ενώ αδύναμος κρίκος (πέρα από τον πολύ κακό Κάρα) ο Μπίαρσμιρ που σήμερα έκανε αρκετά λαθάκια.

ΥΓ: Spiros δεν ξέρω τί λές αλλά σήμερα θα διαφωνήσω μαζί σου για τον Τεν Κάτε. Χωρίς πλάκα, είδα σύστημα σήμερα στον Παναθηναικό ασχέτως αν οι παίχτες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Απλώς ίσως το λάθος του Τεν Κάτε είναι οτι επιμένει σε ένα στυλ παιχνιδιού που πολλές φορές οι παίχτες που επιλέγει να το αναπτύξουν δεν τα καταφέρνουν (βλ. Καραγκούνης).