23 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ?

Ρε συ παλλικάρι μου Τεν Κάτε, πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή το πρώτο καμπανάκι με την Καβάλα δεν το άκουσες; Τι μπάλα είδαν πάλι τα ταλαίπωρα ματάκια μας χτες; ΑΙΣΧΟΣ! Αυτός δεν είναι ρε Τεν Κάτε Παναθηναικός αλλά ένα τουρλουμπούκι, τελείως αδούλευτο, άχαρο και ΑΘΛΙΟ!

ΟΚ νικήσαμε μπράβο συγχαρητήρια αλλά είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα. Τόσο καιρό κάνω υπομονή, δεν μιλάω δεν λέω τίποτα, συστήνω υπομονή αλλά ειδικά μετά το χτεσινό και μετά της Καβάλας, αρχίζω να μην βλέπω φως στο τούνελ και η ομάδα με κάνει πραγματικά να ανησυχώ. Φαίνεται σαν πραγματικά ο Τεν Κάτε να μην έχει δουλέψει ένα απλό σύστημα στην προπόνηση. Χτες σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο το σενάριο ήταν το εξής: Δίνουμε την μπάλα με τα χίλια ζόρια στον Σάλπι από τα δεξιά και αυτός να προσπαθήσει να κάνει σέντρες. Φοβερό! Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Νίνης και είδαμε λίιιιγο καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά πάλι τίποτα το ιδιαίτερο. Βάλαμε ένα γκολ με πέναλτι, χάσανε αυτοί 2-3 κλασσικές ευκαιρίες, χάσαμε κανα δυο και εμείς αλλά η γενική εικόνα του Παναθηναικού ήταν και είναι απογοητευτική.

Δεν ξέρω τί κάνει στις προπονήσεις ο Τεν Κάτε αλλά δείχνει σαν να μην προπονεί καθόλου την ομάδα. Φέτος είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε και αν δεν το καταλαβαίνει ο Τεν Κάτε αυτό είτε ας την κάνει όσο είναι νωρίς είτε ας ξυπνήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!