18 Οκτωβρίου 2009

ΑΗΔΙΑ ΕΜΕΙΣ....ΦΟΒΕΡΗ Η ΚΑΒΑΛΑ

Τα πράγματα είναι για ακόμα μια φορά πολύ απλά. Για ένα ημίχρονο ο Παναθηναικός ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ μέσα στο γήπεδο και η πάρα πολύ καλή Καβάλα μας έκανε ό,τι ήθελε. ΕΜΕΤΙΚΗ και ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και φυσικά 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεν Κάτε έκανε κάποιες διορθώσεις αν και ίσως θα έπρεπε να τις είχε κάνει νωρίτερα και η ομάδα πίεσε, πρέσαρε έπαιξε ελάχιστα καλά είναι η αλήθεια αλλά κατάφερε στο τέλος να πάρει τον ένα πόντο που σίγουρα είναι πολύ σημαντικός αφού από την έδρα της Καβάλας δύσκολα θα περάσουν και οι άλλες ομάδες. Εντυπωσιακά καλά έπαιξαν ενώ εμείς εντυπωσιακά χάλια!

Ο Τεν Κάτε σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης αλλά αλήθεια είναι πως γενικά η ομάδα σήμερα ήταν πολύ χάλι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω ίσως θεώρησαν εύκολο τον αντίπαλο, ίσως απλά δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά όταν θες να λέγεσαι Παναθηναικός και δή ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ Παναθηναικός που πάει για πρωτάθλημα, τέτοιες εμφανίσεις απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Ο Τεν Κάτε ίσως δεν είναι και ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αλλά δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε οτι δεν κάνει για τον Παναθηναικό. Σήμερα όμως σίγουρα θα μπορούσε να κάνει τις αλλαγές νωρίτερα. Βέβαια Σαλπιγγίδης και Σίλβα ήταν κουρασμένοι και αν με ρωτούσατε πριν το ματς και εγώ την ίδια ενδεκάδα με τον Τεν Κάτε θα κατέβαζα αλλά ΟΛΟΙ κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, δικαίως ή αδίκως.

Σημασία έχει πως ακόμα είμαστε πρώτοι, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Και φέτος δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ας το καταλάβουν όσο είναι νωρίς! Ο κόσμος είναι μαζί τους (απίστευτος λαός στη Καβάλα) και όλοι τους πιστεύουν. Αλλά πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο (γιατί από λόγια χορτάσαμε 13 χρόνια τώρα) οτι είναι οι καλύτεροι και η ευκαιρία τους έρχεται. Και την επόμενη αγωνιστική με τους γαύρους του Βορρά και μετά με τους γαύρους του Νότου.....