19 Απριλίου 2010

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

Καμικάζι......Μουτζαχεντίν......Κίτρινα καραβάνια.......κίτρινη λαοθάλασσα......λίγα τα 20000 εισητήρια.....ΡΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ?

Οι σκουληκοανύπαρκτοι βγάλανε γλώσσα κυρίες και κύριοι. Μια τόσο μικρή ομάδα που αν και απείρως συμπαθέστερη του μπαοκ, ωστόσο πανηγυρίζανε λες και πήρανε το Champions League όταν περάσανε στον τελικό του κυπέλλου!!!!!! Χαλαρώστε μάγκες. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ωραία για εσάς στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω αν θα γεμίσετε τις θέσεις σας, οπότε δεν μας δίνετε μερικά εισητήρια να χωρέσουμε εμείς καλύτερα; Εντάξει έχετε να πάρετε τίτλο εδώ και 232324 χρόνια αλλά δεν πειράζει, ένας χρόνος ακόμα είναι θα περάσει. Εδώ δεν το πήρατε στην Θεσσαλονίκη με τον γαύρο, στο ΟΑΚΑ με εμάς θα το πάρετε; Γι' αυτό χαλαρώστε και ελάτε να το απολαύσετε και να δείτε πως κάνουν φιέστες οι μεγάλες ομάδες.

Πραγματικά μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια εδώ πάνω τα σκουλίκια λες και άντε αν πάρουν το κύπελλο κάτι έγινε. Δηλαδή αν πανηγύρισαν έτσι που περάσανε στον τελικό, αν το κατακτήσουν ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? Προσωπικά δίνω 70-30 πιθανότητες υπερ μας.

ΥΓ: Χτες για το στημένο Ηρακλής-Ξάνθη θα επέμβει κανένας; Πανόπουλε γαμώ την γαυρομάδα σου. Σε γλύτωσε ο θείος εφέτος.

ΥΓ2: Συλλαλητήριο χτες οι αεκτζήδες.....3000 άτομα με το ζόρι.....αχχαχαχαχαχαχα. Υπερ του Σκόκο το συλλαλητήριο και στο γήπεδο όταν μπήκε τον βρίζανε!!!!

ΥΓ3: 1-0 με γκολ του Γκάμπριελ γιατί εμείς παίζουμε στα ίσα και αντρίκεια και σε όλα τα ματς για τη νίκη όχι σαν κάτι άλλους λαμογιοκαρπαζοεισπράκτορες.....