24 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

Αυτό είναι σωστό. Μας κάνατε τα αρχίδια τσουρέκια με την φοβερή και τρομερή εκτστρατεία σας των 500 χιλιομέτρων και άντε τώρα πίσω 300 λεωφορεία γεμάτα κίτρινα emo να κλαίτε από πίκρα σκεπτόμενοι το παστέλι του Λέτο που χάρισε στον πανάξιο πρωταθλητή (κλάψε Μιχαλίτσιο μαλάκα) έναν ακόμα πανάξιο και δικαιότατο τίτλο.

Παίξαμε σκατά σε όλο το ματς. Το παιχνίδι ήταν άθλιο αλλά εν ολίγοις έγινε ότι είπα. Ο αρούλης ξεκίνησε πιο
ενθουσιώδης αλλά μετά έπεσε. Εμείς με τα μυαλά ακόμα στα μπουζούκια, σοβαρευτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά ο Λέτο ανέβηκε τόσο πολύ που το κάρφωσε σε μια ανυποψίαστη φάση και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Απλά, όμορφα και εύκολα όπως αναμενόταν τουλάχιστον από εμένα.

Τέλος η σεζόν για την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αν πηγαίναμε και λίγο καλύτερα στην Ευρώπη τότε θα ήταν ακόμα πιο τέλεια αλλά δεν πειράζει, ελπίζω φέτος ο Πατέρας να είδε τις τρανταχτές αδυναμίες-κληρονομιά του Τεν Κάτε, στον οποίο εννοείται πως αξίζει μερίδιο της επιτυχίας-και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ TO BLOG ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ....


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ 2009-2010

ΥΓ: Γαμώ τους δημοσιογράφους σας εκεί στον Alpha. Γιατί ρε πούστηδες τόσο αντιπαναθηναικοί; Τόσο πια σας τσούζει γαμώ την προπαγάνδα σας;