8 Ιουνίου 2010

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΞΕΡΕΙΣ.....

Μάγκες (όπως απεκάλεσε και ο Μπουρούσαρος, και άρεσε και στον σπίκερ του σκάι, τους "επιστήμονες"), αν είσαι γαύρος ξέρεις...

Ξέρεις πως να δημιουργείς πολεμικό κλίμα, ξέρεις σε χρόνο dt να οργανώνεις Ριζούπολες, ξέρεις να ανταλλάσεις sms καλέσματος σε μάχες, μάχες όχι μόνο για να πλακωθείς με τον "εχθρό" αλλά και για να τρομοκρατήσεις την αντίπαλη ομάδα, ξέρεις να σπάς και να βάζεις βόμβες σε μαγαζιά διατητών, ξέρεις να σουγιαδιάζεις και κανέναν αν τα λέει αντίθετα απο αυτά που θες, ξέρεις να ρίχνεις και με αεροβόλα και να μένεις ατιμώρητος. Αν είσαι γαύρος ξέρεις λοιπόν. Ευχαριστώ ευγενικά τη νέα αντικειμενική εφημερίδα και το σλόγγαν που μου δάνεισε.

Αν είσαι γαύρος όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναίκού....  Με τον προπονητή που ακούει στο όνομα Ομπράντοβιτς που με το που έσκασε κροτίδα με ένα νεύμα πήρε την ομάδα και έφυγε. Με τους παίχτες που όσο τους τη σπάς τόσο θα σε σκίζουν. 

Τώρα θα ακούσουμε ότι για τα συμβάντα φταεί το κράτος, η αστυνομία, φταίει η διαιτησία, φταίνε οι Γιαννακόπουλοι, η παράγκα του ΠΑΟ, φταίμε και εμείς, φταίτε και εσείς φταίει και ο Χατζηπετρής. Σαφώς και δε φταίνει οι Αγγελόπουλοι και η διοίκηση του γαύρου, δε φταίνε οι προπονητές και οι παίχτες, δε φταίνε καθόλου οι οπαδικές "εφημερίδες" του γαύρου και σαφώς δε φταίνε οι "επιστήμονες".

Είπαμε όμως αν είσαι γαύρος θα πρέπει να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με την αρμάδα του Ομπράντοβιτς και μόνο που αντικρίζεις την πράσινη φανέλα με τα 5 αστέρια τρέμουν τα γονατάκια σου και μια καφέ απόχρωση σχηματίζεται στα οπίσθιά σου. Ένα τεράστιο μπράβο στην ομαδάρα μας που για ακόμη μια φορά μας έκανε υπερήφανους ακόμη και στη ζούγκλα του ΣΕΦ. Τα λόγια για αυτήν την ομάδα είναι περιττά. Σας ευχαριστούμε.