24 Ιουνίου 2010

ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ...

Όταν πριν ένα μήνα ο καρκίνος, ακολουθώντας τους επικοινωνιόλογους του, το έπαιξε μάγκας λέγοντας ότι πουλάει, ξέροντας ότι είναι δύσκολη εποχή και ότι ήταν απίθανο να αγοράσει κάποιος, δεν περίμενε ποτέ ότι σε έναν μήνα η μπλόφα του θα του έμπαινε στον πάτο.

Χτες ο Βγενόπουλος έκανε τη μεγάλη ρελάνς προτείνοντας ανοικτά στον καρκίνο να αγοράσει την ΠΑΕ. Πρότεινε την σωστή διαδικασία για να γίνει όλο αυτό και έριξε το μπαλάκι στον τζίγγερ. Αυτός προφανώς ακολουθώντας πάλι τους επικοινωνιολόγους του στάθηκε πάνω στην έκθεση της deloitte (η οποία δεν είναι λογιστικός έλεγχος αποτίμησης της ΠΑΕ αλλά πρόβλεψη αξίας αυτής με βάση πολλά στοιχεία, όπως πιθανή πώληση παικτών, συμμετοχή στο champions league κ.α.). Η deloitte είναι βέβαια γνωστό ότι ακολουθεί τα συμφέροντα των Βαρδινογιάννηδων και όπως κάθε καλή τέτοια εταιρία όταν την ρωτάς πόσο κάνει 1=1 σου απαντάει "πόσο θες να κάνει?" Η αποτίμηση της εξ αρχής δεν έγινε αποδεκτή από κανέναν παρά μόνον από τον καρκίνο για να μπορεί να μας επαναφέρει στα παλιά. Ο καρκίνος λοιπόν έδωσε προθεσμία 48!!!!! ώρες στον Βγενόπουλο για να του πει συγκεκριμένο ποσό με βάση την deloitte και δεν παραχωρεί την Παιανία. Πως ακριβώς κοστολογεί ο τζίγγερ την ΠΑΕ 110 εκατομύρια χωρίς γήπεδο και χωρίς προπονητικό? Σήμερα ο Βγενόπουλος, αντίθετα με αυτό που περιμέναμε όλοι στον ενθουσιασμό μας, είπε στον τζίγγερ το αυτονόητο, ότι δεν γίνεται deals τόσον εκατομυρίων να μη μελετηθούν πρώτα και έκανε τη μεγαλύτερη μαγκιά που θα μπορούσε να κάνει. Άφησε ανοικτή την πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ βάζοντας στον κόρφο του τζίγγερ μια ωρολογιακή βόμβα. ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ καρκίνε. Δε θα μπορέσεις ποτέ να γυρίσεις το φύλλο σου, Κάικες. Θα κάτσεις στο τραπέζι θες δε θες τώρα. Τι θα κάνεις? θα πεις ότι έληξε η διορία? Κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να πουλήσεις. Αν κάνεις come back λέγοντας ότι ζήτησες συγκεκριμένη πρόταση και δεν ήρθε μέσα σε 48 ώρες τη γάμησες. Θα μέινεις μόνος με τα γκοτζαλάκια σου και προσφάτως τα Γιαννακοπουλάκια σου (όχι τον Θανάση) που με τα λύπης μου διαπιστώνω ότι έχουν ταχθεί ξεδιάντροπα στο πλευρό σου. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Αναμένω από τον Καρκίνο απαξιωτική απάντηση ως προς τον Βγενόπουλο και υπενθύμιση της διορίας αλλά και πάλι τίποτα δε θα τον σώζει.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΡΚΙΝΕ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΟΥ.


αναμένουμε με τεράστια αγωνία....


......Ο καρκίνος από ότι φαίνεται δε γουστάρει να πουλήσει. Όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε και λαβές για να μιλάνε τα ξεφτιλισμένα τα παπαγαλάκια του. Με έναν άκρως προσβλητικό τρόπο έκλεισε την πόρτα της ΠΑΕ. Ας τον πείσουν τώρα οι τσάτσοι του ότι βγήκε από πάνω, ας κοιμηθεί ξανά ήρεμος ότι όλα είναι καλά. Τα καλύτερα έρχονται...

Μόνη ελπίδα πλέον είναι να βγεί μέχρι αύριο ο Βγενόπουλος να πεί ένα νούμερο... Αν και πάλι είμαι σίγουρος ότι αν το κάνει κάποια πρόφαση θα βρεί πάλι ο τζίγγερ για να μην πουλήσει. Θα πεί ίσως ότι είναι αναξιόπιστος.