2 Ιουνίου 2010

ΦΥΓΟΜΑΧΟΣ!

Τελικά αυτό αποδείχτηκε πως είσαι κύριε Βγενόπουλε. Ναι ο Τζίγγερ είναι ψεύτης, έχει καταστρέψει τον Παναθηναϊκό, είναι άχρηστος για διαχειριστής μιας τόσο μεγάλης ΠΑΕ, κτλ, κτλ. Αλλά εσύ αποδείχτηκες ένας καιροσκόπος που το μόνο που κατάφερες ήταν να μας αναστατώσεις, να μας ενθουσιάσεις, να μας κάνεις να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο και τελικά μέσα σε ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ (!!!) να μας αφήσεις στα κρύα του λουτρού, έρμαια του Τζίγγερ και των φερέφωνων του και ΠΑΛΙ και στην τελική να μας προδώσεις και εσύ. Μήπως ήσουν τελικά χειρότερος από τον Βαρδινογιάννη; Γιατί με αυτόν τουλάχιστον ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε και τί να περιμένουμε.

Ο Βαρδινογιάννης νίκησε. Ο Τζίγγερ επιστρέφει χειρότερος από κάθε άλλη φορά, με το προσωπείο του σωτήρα και του ενοτικού να τα γαμήσει όλα πλέον. Ο Παναθηναικός γυρνάει 10 χρόνια πίσω πάλι και αναμένω τις πρώτες μεταγραφές τύπου Σάριτς, Μίτου, Σανμαρτεάν. Περιμένω απόλυση του 'αποτυχημένου' Νιόμπλια και επαναφορά γνωστών μεσαζόντων τύπου Λιβαθηνού. Αντί να γιγαντωθούμε εμείς αυτοδιαλυόμαστε. Καληνύχτα σας...

ΥΓ: Ελπίζω μέχρι και την τελευταία στιγμή να διαψευστώ και να διατηρηθεί η ενότητα των μετόχων στην ΠΑΕ. Μέχρι και ελπίδες έχω οτι μπορεί και να μην διαλυθούν τα πάντα πάλι.