26 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

Μέτριος γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν ενώ στο δεύτερο ήταν ανεκτός, αλλά αποτελεσματικός γιατί καθάρισε το ματς πιο εύκολα απ 'ότι δείχνει το τελικό 2-1. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες με τον Σισέ για παραπάνω γκολ.


Το θέμα είναι πως παίξαμε σίγουρα 10 φορές καλύτερα από τα προηγούμενα ματς αλλά πάλι η ομάδα δείχνει να έχει σοβαρότατο πρόβλημα στην άμυνα ενώ φαίνεται ρε γαμώτο σαν να παίζουμε χωρίς σύστημα. Μπούγιο μπροστά και σκόρπιοι πίσω. Έτσι εννοείται πως δεν γίνεται όχι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα θα έρθουν πολλές καρπαζιές. Πρέπει να σοβαρευτούνε, δεν ξέρω ας τους τραβήξει και άλλο τα αυτιά ο Πατέρας, ειδικά κάτι Κατσουράνηδες, κάτι Μπουμσόνγκ, κάτι Λέτο πρέπει να ξυπνήσουν σιγά-σιγά (ασχέτως την γκολάρα ο Κατσουράνης στο πρώτο ημίχρονο ήταν προκλητικά αδιάφορος).


Με την Κοπενχάγη πρέπει να παίξουμε ακόμα πιο σοβαρά και επιτέλους με ένα σύστημα αλλιώς Κοπενχάγη-ξεΚοπενχάγη μας βλέπω να τσιμπάμε κάνα Χ στο ΟΑΚΑ και να λέμε πάλι καλά.....