29 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΥΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΕΣ

Αντί σήμερα να ασχολούμαι με την ευρωΠανάθα μας, με το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς μας στο Champions League απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον έχουμε, δυστυχώς μου έχουν γυρίσει τόσο πολύ τα άντερα με το εξώφυλλο του αίσχους αυτού που λέγεται εφημερίδα, του κωλόγαυρου, μέγιστου λαμόγιου Θέμου Αναστασιάδη.


Οι αλήτες αυτοί τόλμησαν από το κόμπλεξ τους να βγάλουν εξώφυλλο σήμερα με έναν από την βρώμικη ράτσα τους να κατουράει το τριφύλλι και με προκλητικό τίτλο: "Εκεί που έχω κατουρήσει εγώ". Και όλα αυτά δήθεν και καλά επειδή λέει κατουρήσαμε την φυσούνα της Μπαρτσελόνα!!! Τί είναι αυτά ρε; Που τα διαβάσατε αυτά; Τί σόι δημοσιογραφία είναι αυτή; Πως τολμάνε έτσι μερικοί κομπλεξικομαλάκες να προσβάλουν έτσι απρόκλητα τα εκατομμύρια κόσμου του Παναθηναικού; Δεν υπάρχει κανένας από την ΠΑΕ μας να απαντήσει; 


Είναι τόσο τεράστιο το κόμπλεξ αυτών των ανθρώπων, τόσο μικρόψυχοι και ελεεινοί που πραγματικά είναι για λύπηση. Καθήστε σήμερα αναπαυτικά ρε μαλάκες στους καναπέδες σας και δείτε ΝΕΤ στις 21:45 τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, τον μοναδικό άξιο να μας αντιπροσωπεύει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. 


Πρόβλεψη για σήμερα; 2-0