29 Σεπτεμβρίου 2010

TZIGGER POULA

Πραγματικά δε μπορώ να οργανώσω τις σκέψεις μου για να γράψω κάτι με συνοχή οπότε θα πω ότι μου κατεβαίνει. 

Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον kornass για την πρόβλεψη... αν πετυχαινε και την πλευρά ακόμη καλύτερα. 

Ο Τζόρβας σήμερα με 2 ζεϊμπεκιές που θα ζήλευε ακόμη και ο Κούρκουλος με background μουσική το βρέχει φωτιά στη στράτα μου, καταδίκασε στην ουσία την ομάδα. Ο Ζιλμπέρτο με τη μαλακία κάρτα της έδωσε ακόμη ένα γερό χτύπημα και ο Νιόπλιας με το όνειρο που είδε να αλλάξει το Νίνη με τον Πλεσί, θέλοντας προφανώς να κρατήσει το 2 στην άμυνα και να μη φάει πάλι 5) την αποτελείωσε. 

Η ομάδα δε μπήκε κακά στο ματς αλλά όταν έγινε η μαλακία είδαμε ότι μεγάλη ομάδα δεν είμαστε. Για την ακρίβεια δεν είμαστε καν ομάδα. Δεν ξέρω αν έχουμε καλές μονάδες, ταλέντο πολύ κτλ που μας τα έχουν πρήξει ότι έχουμε, αλλά ομάδα σίγουρα δεν έχουμε. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μετά τον Κυράστα να μην έχω καταφέρει να δω κάποια αυτονόητα πράγματα που βλέπω από άλλες πολύ μικρότερες ομάδες. Πχ πως γίνεται να μην υπάρχει κίνηση χωρίς τη μπάλα? Πού πάνε οι υπόλοιποι παίχτες όταν επιτίθεται ο Λέτο με τον Σισέ, ας πούμε, και δε φαίνονται ούτε καν στο τηλεοπτικό πλάνο? πως γίνεται η ομάδα να μην έχει ούτε ένα αυτοματισμό? πως γίνεται η ομάδα να μην έχει ούτε καν μια κομπίνα στα στημένα? πως γίνεται να μη μπορούμε να σκοράρουμε με άλλον τρόπο εκτός του Σισέ? ρίχνουν οι αντίπαλλοι 3 παίχτες πάνω στον Σισέ και τελείωσε το ματς.

Η Κοπεγχάγη δε νομιζω πως είναι καλύτερη από τον Πανιώνιο. Πραγματικά μικρή ομάδα. Σφιχτή και κατεβάσματα στην κόντρα. Η ομάδα μοιάζει να έχει μια υπεροψία ανεξήγητη. Πάθος μηδέν και διάθεση μηδέν. Χάναμε και δεν κάναμε ούτε μία (1!!!) ευκαιρία. Πρέπει να ήταν από τα πιό εύκολα βράδια της Κοπεγχάγης.

Είναι σαφώς περιττό να μιλήσω για άμυνες κτλ. Απλά νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος του Νιόπλια το γύρισμα στην άμυνα του Ζιλμπέρτο. Ο Κατσουράνης όπως πάντα ήταν ανύπαρκτος και δε βοηθούσε ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά. Κατα τη γνώμη μου μετά το σημερινό δεν πρέπει να περνάει ούτε έξω από την ενδεκάδα αν δεν αλλάξει χαρακτήρα, γιατί παιχταράς σίγουρα είναι. Και το γεγονός ότι χρειάζεται κάποιος να μεταφέρει τη μπάλα από το κέντρο στην επίθεση είναι πλεον οφθαλμοφανές ακόμη και στα καβούρια. Γιόμες από την άμυνα στην επίθεση βλέπουμε τόσα χρόνια με Πεσέιρο και Ζουτάουτας και Μπίδη. Δε χρειαζόταν τόσα λεφτά και παίχτες για να τις βλέπουμε και τώρα.

Ποιός φταίει λοιπόν? Η ομάδα είναι η ίδια με πέρισυ, ο προπονητής το ίδιο. Φταίνε οι παίκτες? φταίει ο προπονητής? έχω μια καλύτερη ιδέα, φταίει ο Τζίγγερ. ναι φίλοι μου ο τζίγγερ φταίει. Αποσυντόνισε την ομάδα με τα διοικητικά το καλοκαίρι και βλέπουμε ότι βλέπουμε τώρα. Εναλλακτικά μας κυνηγάει ακόμη η γκαντεμιά του. Ανέλαβε την ομάδα 2 μήνες και τα έκανε όλα πουτάνα πάλι. Μόνο και μόνο τους τραυματισμούς να δεις τα λένε όλα.

Μη φοβάστε όμως θα κάνουμε το καμ μπακ που κάναμε πριν 2 χρόνια, Θα κερδίσουμε και τη μπάρτσα και θα βγούμε και πρώτοι. Μπράβο στον κόσμο που στήριξε την ομάδα και συνιστώ υπομονή. Το νερό θα μπεί στο αυλάκι δε μπορεί. Ας ελπίσουμε να μην κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις και ο Νιόπλιας να μείνει μέχρι την παρέλαση και βλέπουμε μετά.


ΥΓ. Τζίγγερ πούλα....

ΓΑΥΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΕΣ

Αντί σήμερα να ασχολούμαι με την ευρωΠανάθα μας, με το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς μας στο Champions League απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον έχουμε, δυστυχώς μου έχουν γυρίσει τόσο πολύ τα άντερα με το εξώφυλλο του αίσχους αυτού που λέγεται εφημερίδα, του κωλόγαυρου, μέγιστου λαμόγιου Θέμου Αναστασιάδη.


Οι αλήτες αυτοί τόλμησαν από το κόμπλεξ τους να βγάλουν εξώφυλλο σήμερα με έναν από την βρώμικη ράτσα τους να κατουράει το τριφύλλι και με προκλητικό τίτλο: "Εκεί που έχω κατουρήσει εγώ". Και όλα αυτά δήθεν και καλά επειδή λέει κατουρήσαμε την φυσούνα της Μπαρτσελόνα!!! Τί είναι αυτά ρε; Που τα διαβάσατε αυτά; Τί σόι δημοσιογραφία είναι αυτή; Πως τολμάνε έτσι μερικοί κομπλεξικομαλάκες να προσβάλουν έτσι απρόκλητα τα εκατομμύρια κόσμου του Παναθηναικού; Δεν υπάρχει κανένας από την ΠΑΕ μας να απαντήσει; 


Είναι τόσο τεράστιο το κόμπλεξ αυτών των ανθρώπων, τόσο μικρόψυχοι και ελεεινοί που πραγματικά είναι για λύπηση. Καθήστε σήμερα αναπαυτικά ρε μαλάκες στους καναπέδες σας και δείτε ΝΕΤ στις 21:45 τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, τον μοναδικό άξιο να μας αντιπροσωπεύει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. 


Πρόβλεψη για σήμερα; 2-0

26 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

Μέτριος γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν ενώ στο δεύτερο ήταν ανεκτός, αλλά αποτελεσματικός γιατί καθάρισε το ματς πιο εύκολα απ 'ότι δείχνει το τελικό 2-1. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες με τον Σισέ για παραπάνω γκολ.


Το θέμα είναι πως παίξαμε σίγουρα 10 φορές καλύτερα από τα προηγούμενα ματς αλλά πάλι η ομάδα δείχνει να έχει σοβαρότατο πρόβλημα στην άμυνα ενώ φαίνεται ρε γαμώτο σαν να παίζουμε χωρίς σύστημα. Μπούγιο μπροστά και σκόρπιοι πίσω. Έτσι εννοείται πως δεν γίνεται όχι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα θα έρθουν πολλές καρπαζιές. Πρέπει να σοβαρευτούνε, δεν ξέρω ας τους τραβήξει και άλλο τα αυτιά ο Πατέρας, ειδικά κάτι Κατσουράνηδες, κάτι Μπουμσόνγκ, κάτι Λέτο πρέπει να ξυπνήσουν σιγά-σιγά (ασχέτως την γκολάρα ο Κατσουράνης στο πρώτο ημίχρονο ήταν προκλητικά αδιάφορος).


Με την Κοπενχάγη πρέπει να παίξουμε ακόμα πιο σοβαρά και επιτέλους με ένα σύστημα αλλιώς Κοπενχάγη-ξεΚοπενχάγη μας βλέπω να τσιμπάμε κάνα Χ στο ΟΑΚΑ και να λέμε πάλι καλά.....

18 Σεπτεμβρίου 2010

JOHNNIE WALKER...

...keep walking που λένε....


Τι να πώ για το σημερινό μας κατόρθωμα; Γελοία ομάδα, πραγματικά έκανε την Καβάλα στο πρώτο ημίχρονο να φαίνεται Μπαρτσελόνα, με μια ανύπαρκτη πραγματικά άμυνα. Εικόνα καφενείου και αστείας ομάδας περιπατητών παρουσιάζει ο Παναθηναικός και σε συνδυασμό με τα επικίνδυνα κολλήματα του Νιόμπλια (έλεος με τον ντεφορμέ Λέτο), δείχνει από νωρίς το πράγμα που πάει....σε επικίνδυνα μονοπατια του παρελθόντος.


Απλά τραγικοί και να ναι καλά ο Σισσέ πάλι!

15 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ναι ξέρω. Παίζαμε με την διαστημική Μπάρτσα που ήθελε να ξεσπάσει μετά την ήττα από την Χέρκουλες. Ναι ΟΚ δέχομαι οτι παίξανε φανταστικά, κρύβανε την μπάλα και άλλα τέτοια ωραία δημοσιογραφίστικα. Αλλά εδώ θα μιλήσω για τον Παναθηναικό...


Που χτες δεν μπήκε στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να αλλάξουν μια γαμημένη πάσα. Δεν είναι δυνατόν ακόμα και τα αράουτ να πηγαίνουν απευθείας στα πόδια αντιπάλων. Δεν είναι δυνατόν ο Νιόμπλιας τόση ώρα να μην έβλεπε τα χάλια του Λέτο. Είναι απαράδεκτα τα ποσοστά πασών και φάουλ. Λές και παίζαμε φιλικό ρε πούστη μου. Απαράδεκτος και πολύ κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναικός που ΟΚ και καλύτερος να ήταν σίγουρα θα έχανε απέναντι σε μια τέτοια υπερομάδα που χτες έφτασε στην μέγιστη της απόδοση. Αλλά η εμφάνιση μας και το τελικό 5-1 ήταν αποκαρδιωτικό.


Με τέτοια νοοτροπία ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ o Παναθηναικός δεν πρόκειται να σταυρώσει νίκη στο Champions League. Απλά άθλιος.


ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !

12 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΔΗΓΙΕΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

1. Επιστροφή ΟΛΩΝ των κάλπικων πρωταθλημάτων του ολυμπιακού από το 1997 και μετά


2. Παραδειγματική τιμωρία όλων των παιχτών που με τις άπειρες βουτιές τους γελοιοποίησαν το άθλημα και κέρδισαν πάνω από 50 πέναλτι (βλ. Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Αλεξανδρή κτλ)


3. Παραδειγματική τιμωρία Κόκκαλη για εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου και ολοφάνερο και αποδεδειγμένο χρηματισμό διαιτητών και παραγόντων μέσω της παράγκας


4. Φυλακή σε όλους του γαύρους επιστήμονες-δολοφόνους για ΟΛΑ τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει με βασικότερο σημείο αναφοράς την Ριζούπολη


5.  Υποβιβασμό του ολυμπιακού στην Δ' Εθνική για συστηματική και διαχρονική αλλοίωση αποτελεσμάτων


ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ? ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ; 


Ο Μαρινάκης δεν πρέπει να την παλεύει και πολύ και μάλλον επειδή τα έκανε πάνω του ο μπούλης με την επιστροφή Πατέρα, είπε να το παίξει μάγκας και από την 2η αγωνιστική να βγάλει γλώσσα. Ναι ρε δεν ήταν πέναλτι αλλά από το να γίνει ένα λάθος μέχρι να κατηγορείς τον Παναθηναικό για διαιτησία ε αυτό παραείναι. Φυσικά όλοι οι αδικημένοι-κομπλεξικοί αρειανομπαοκτζήδες αντί να δούνε τα χάλια τους, βρήκαν και αυτοί άλλοθι τώρα. Γνωστό το κόλπο. Το οτι ήμαστε καλύτερη ομάδα και αυτοί δεν μας κάνανε ευκαιρία δεν λέει τίποτα. Αλλά ξαναλέω δεν ήταν πέναλτι. 


ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 100-0 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ? 40 περισσότερα φάουλ έδωσε σε εμάς με αποτέλεσμα ο άρης να εκτελεί συνεχώς φάουλ έξω από την περιοχή μας.


Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΥΡΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ......ξεφτίλες...

11 Σεπτεμβρίου 2010

Ημίχρονο...

Είμαστε στο σπίτι του spiros και βλέπουμε το ματς. Τραγικό και άθλιο παιχνίδι αλλά μιλάμε. Και το φωνάζω από τώρα παρέα με τον seaman ότι ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Περιμένω με αγωνία βελτίωση γιατί δεν αντεχεται αυτό το χαλι. Όσο σκέφτομαι αύριο τι θα ακούμε....


ΔΙΠΛΟ

Σήμερα το ματς είναι 0-2 και οποίος θέλει το πιστεύει.Η ψυχολογία γενικά του Παναθηναϊκού σαν συλλόγου είναι στα ουράνια και εξάλλου καλύτερη ομάδα από τον αρουλη έχουμε, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην περάσουμε με ένα χαλαρό διπλό από το Βικελιδης.

Αυτό εννοείται αν παίξουμε σωστά και ψυχωμενα και όχι αλαζονικά όπως με Ξάνθη γιατί ας το πάρουν όλοι άποφαση πως είμαστε η καλύτερη και πληρέστερη ομάδα στην Ελλάδα και πλέον ξαναχουμε και πρόεδρο όχι γλάστρα αλλά με αρχιδια!!

8 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕΣ!!!

Τί λες τώρα; Η ώρα της δικαίωσης ήρθε! Ποιό νταμπλ και μαλακίες. Αυτές είναι επιτυχίες. ΤΕΛΟΣ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ! ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!


ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! ΠΑΤΕΡΑΣ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.....ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.....ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΑΝΑ....ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

7 Σεπτεμβρίου 2010

XAXAXAXAXAXA

ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

Πανευτυχής το πρωι επικοινώνησε μαζί μου ο spiros να μου ανακοινώσει τα ευχάριστα. Ομολογώ πως τα πρώτα συναισθήματα μόλις άκουσα οτι ο Τζίγγερ ΧΑΡΙΖΕΙ το 25% των μετοχών του σε Πατέρα ή Βγενόπουλο ήταν απίστευτη έκπληξη και χαρά τόσο πολύ που μου ρθε να φύγω από τη δουλειά και να κατέβω Αθήνα, γυμνός στην Ομόνοια να χορέψω τον χορό των 7 πέπλων από την χαρά μου. Απίστευτο νέο όπως και να το δει κανείς. Απροσδόκητο και συνάμα ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!


Με τον Τζίγγερ πρέπει να είμαστε υπερβολικά επιφυλακτικοί. Δηλαδή πριν 2 μήνες θέλανε οι άλλοι να αγοράσουνε και έκανε νάζια; Και τώρα την χαρίζει την ΠΑΕ; Κάτι δεν πάει καλά εδώ έτσι;


Ας περιμένουμε μέχρι μεθαύριο που θα συναντηθεί με τον Βγενόπουλο και μετά πρώτος θα κάνω το blog σε πανηγύρι.....Εις μεθαύριον λοιπόν....

3 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

Μέσω του blog αυτού παρακαλώ την διοργανώτρια αρχή να γίνει ΑΥΡΙΟ ο αγώνας άρη-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για να σταματήσει αυτή η τραγική προπαγάνδα εδώ πάνω στην Θεσσαλονίκη οτι και καλά όλο το κράτος, όλο το σύστημα θέλει ο αγώνας να μετατεθεί στις 22/09 για να παίξει ο Σισσέ με τα σκουλίκια. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ρε δημοσιοκάφροι! 


Ας γίνει και αύριο ο αγώνας να τελειώνουμε. Λες και χρειαζόμαστε τον Σισσέ για να νικήσουμε τον αρούλη. Δηλαδή είναι δυνατόν ολόκληρο κράτος, αστυνομία να ασχολείται με το αν θα παίξει ή όχι ο Σισσέ με τον άρη; Ήμαρτον πια, λίγη κοινή λογική ρε γαμώτο! Τσουρέκια μας τα κάνατε ρε!