3 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Το είχαμε συνηθίσει σε ματς απέναντι στον γαύρο. Από το αεκάκι δεν το περίμενε κανείς μας. Χτες συντελέστηκε μια από τις μεγαλύτερες κλοπές της δεκαετίας. Ένας από τους καλύτερους Παναθηναικούς που έχω δει φέτος. Με ψυχή, πάθος, όρεξη, τσαμπουκά για την ανατροπή, πέτυχε την ανατροπή, μηδένισε το αεκάκι αλλά όταν βγάζεις τον Βύντρα χωρίς λόγο και βάζεις στην περιοχή της μια ομάδα για πάνω από 15 λεπτά, όταν επιτρέπεις του κανίβαλους να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν διακόπτεις το παιχνίδι, όταν δίνεις 7 γαμημένα λεπτά καθυστερήσεις και στο 7.30 συνεχίζεις το ματς μόνο και μόνο για να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στο αεκάκι, τότε οχι δεν φταίει ούτε ο Καρνέζης, ούτε ο Λέτο που έχασε το άχαστο αλλά φταίει αυτό το γαμημένο το κοράκι που μας έκλεψε την πρόκριση. Μια πρόκριση που ναι μεν χάθηκε και από εμάς στο πρώτο ματς απέναντι στην πιο κωλόφαρδη ομάδα της Ελλάδας. Αλλά χτες ο Παναθηναικός έπρεπε να προκριθεί και όχι η κούλα.


Και φυσικά ΚΑΝΕΝΑ "αντικειμενικό" μέσο δεν τα αναφέρει όλα αυτά. Να το χαίρεστε αυτό το πρωτάθλημα γαύροι και αυτό το κύπελλο χανούμια. Εύχομαι να το πάρει ο παοκ.


Πρωτάθλημα ΤΕΛΟΣ. Κύπελλο ΤΕΛΟΣ. Άντε του χρόνου πάλι. Περαστικά μας. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ, το Βγενόπουλο, τον Τζίγγερ, τον Πατέρα για τις φετινές τους κινήσεις που διέλυσαν το ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας. Δεν θα το ξεχάσουμε ΠΟΤΕ να είστε σίγουροι.