14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΓΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ

Η ομάδα δείχνει οτι ΜΠΟΡΕΙ. Ο Σισέ δείχνει οτι είναι ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ μέχρι που δεν πάει. Οι γαύροι ΤΡΕΜΟΥΝ και γι'αυτό προκαλούν. Ο Παμπορίδης χτες έκανε το 2-1 αλλά δεν μπόρεσε να σώσει την κωλόφαρδη ομάδα του άρθρου 44 ΚΟΥΛΑ που νόμιζε οτι είχε έστω και μια ελπίδα χτες απέναντι σε έναν παθιασμένο Παναθηναϊκό, που κατέβηκε με ενδεκάδα ανάγκης, που ξεπουπούλιασε τα γατάκια με τα κίτρινα, την πιο κωλόφαρδη ομάδα της Ελλάδας και έδειξε ότι ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΕΤΟΣ!


Είναι μεγάλη τιμή και θα το λέμε στα παιδιά μας οτι είχαμε την χαρά να δούμε αυτόν τον τρισμέγιστο παίχτη με την φανέλα του Παναθηναικού. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος ΗΓΕΤΗΣ. Είναι μια μηχανή των γκολ, ένας παθιασμένος γεννημένος νικητής που με το πάθος του παρασύρει όλη την ομάδα φέτος και χτες σε συνδυασμό με έναν γαμάτο Κατσουράνη και Καντέ, με έναν ανθρωποφάγο Σιμάο και έναν πολύ καλό Βύντρα νίκησε εύκολα τελικά την κούλα και ξέρουμε ρε καθυστερημένοι υπάνθρωποι γαύροι, Συγγρού όλο ευθεία και μετά όλο αριστερά. Είναι τόσο μα τόσο ζώα που κάνανε σύνθημα κάτι που οι ίδιοι ευθύνονται, αφού αυτοί οι κανίβαλοι είχανε κάνει τότε τα επεισόδια και είχανε κλείσει τους δρόμους γύρω από το τηγάνι τους. 


Απέναντι σε αυτό το σύλλογο της λαμογιάς, της ξεφτίλας και της ντροπής θα παίξουμε το Σάββατο, τους δολοφόνους με τα μαχαίρια, τα τσεκούρια, τα αεροβόλα να σημαδεύουν τους παίχτες μας. Αυτή την ντροπή του αθλητισμού. Με νίκη στο μπουρδέλο τους πάμε στο -4 και πού θα πάει, μέχρι και η Μπαρτσελόνα χάνει βαθμούς, θα χάσουν και αυτοί οι βλάχο-galacticos.