17 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή (?)

Μετακόμισα στην Αγγλία πριν 2 μήνες, ορκίστηκα να μην ξαναγράψω για την αρρώστεια μου μετά την φετινή ξεφτίλα με τον Τζίγγερ, τα χάλια μας το καλοκαίρι, τα καραγκιοζιλίκια της ανύπαρκτης διοίκησης και τώρα ακόμα χειρότερα με αυτό το απίστευτο παραμύθι με τον παπάρα τον Τσάκα και τον πρίγκηπα με τα πετροδόλλαρα που άλλη δουλειά δεν είχε και είπε να αγοράσει μια ομάδα στην παραπαίουσα Ελλάδα για να μάλλον χάσει τα λεφτά του! Απίστευτο!

Η ομάδα όμως παίζει άψογα, ίσως τελικά το παραμύθι του πρίγκηπα να είναι αλήθεια, ίσως τελικά κάτι να βγεί από αυτό το υπερβολικά σουρεαλιστικό σκηνικό στον ΠΑΟ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και μεθαύριο που παίζουμε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια με την ομαδούλα του δημοσίου του απίστευτα προκλητικά νταβατζομαλάκα Μαρινάκη και είναι τόσο μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ναι να πάρουμε εκδίκηση όσο παιδικό και αν ακούγεται από αυτούς τους ξεφτιλισμένους για τα περσινά και όχι μόνο όργια τους. Δεν τους αντέχω άλλο! Και αν νικήσουμε θα δούμε αν τελικά υπάρχει πρίγκηπας που τάζει και πριμ ή είναι όλα παπαριές ενός χοντρού αγάμητου που θέλει να έχει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευτυχώς έβαλα NOVA και θα δώ το ματσάκι. Ελπίζω να συνεχίσω να γράφω και ελπίζω να γαμήσουμε το Σάββατο τον γαύρο...

ΥΓ: Το blog άλλαξε μορφή, έγινε μοντέρνο προσωπικά πιστεύω είναι μαλακία (πολύ μαύρο) και θα προσπαθήσω να το  custoμάρω το συντομότερο δυνατό.