23 Νοεμβρίου 2011

Πού είσαι ρε Σουλτάν;

1-1 λοιπόν με απίστευτα σκατά μπάλα και πείτε ότι θέλετε. Παίξαμε σωστά για 10 λεπτά και τους λιώσαμε. Κατά τα άλλα για το πούτσο ήμαστε και δεν μου άρεσε καθόλου ο Παναθηναικός του Σαββάτου. Δεν ξέρω τί πάθανε αλλά είχαμε ευκαιρία να διαλύσουμε τον θίασο με τα κόκκινα και κωλόσαμε (;). Δεν ξέρω. Έτσι πως εξελίχθηκαν τα πράγματα να λέμε και ευχαριστώ που δεν μας έσφαξε πάλι το κοράκι;

Η ομάδα ευτυχώς έχει ένα καλό προπονητή και 1-2 καλούς παίχτες αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας θέλουμε ενίσχυση. Θέλουμε ΛΕΦΤΑ. Και λεφτά μόνος ο φανταστικός πρίγκηπας του χοντρομαλάκα του Τσάκα θα φέρει, αν τα φέρει που ΕΓΩ πιστεύω ΔΕΝ θα τα φέρει και ο Τσάκας θα χάσει 20 κιλά από το τρέξιμο που θα φάει από αγανακτισμένους Παναθηναικούς. Από αναβολή σε αναβολή το πάει ο τραπεζομάντηλος και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Προς μούφα ολκής μου μυρίζει.

Anyway, το ματσάκι με το νέο παράρτημα των γαύρων του Αναστόπουλου το έχουμε χαλαρά πιστεύω αρκεί να μην χαλαρώσουμε γιατί μια χαλάρωση την αναμένω. Όσο για τον πρίγκηπα; Αρχίδια μάγκες.