27 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

Από τη μία ο Αναστόπουλος που δεν είδε Μπέναλντι επειδή αδικήθηκε (όντως) στο προηγούμενο ματς στη Κρήτη. Έφαγε στο ρελαντί 3 τεμάχια και μάλλον ζαλίστηκε ο γαυρόσπορος της Rexona. Στο ρελαντί όμως. 3 τεμάχια, χωρογραφίες από τους παίχτες, ενδεικτικό της καλής ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια, καλός κόσμος στο ΟΑΚΑ και ένας προπονητής που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμπνέει σεβασμό και κάνει καλή δουλειά με ελάχιστα resources. 

Από την άλλη ο απεσταλμένος του ανύπαρκτου πρίγκηπα, ο χοντροπατάτας μαλάκας Τσάκας που θα φάει όχι γιαούρτι αλλά τόσο ξύλο που δεν θα ξέρει που να κρυφτεί. Τολμάς ρε αγύρτη να μας απειλείς κιόλας οτι αποσύρεσαι; Τί αποσύρεις ρε ξεφτίλα; Το ΤΙΠΟΤΑ; Ανύπαρκτος καραγκιόζης που κερδίζει VIP μεταχείριση πάνω σε ένα ψέμα τόσες μέρες και θα φάει τόσο γιαούρτι, τόσο ξύλο που όμως πραγματικά πάει γυρεύοντας. 

Και τέλος οι φίλοι μας οι γαύροι. Που με μια εκτός έδρας νίκης στην Ευρώπη νόμισαν έγιναν Barca. Αλλά όπως αυτή η πουτάνα της Καταλονίας έχασε σήμερα, έτσι έχασαν και αυτά τα τσουτσέκια, ανέλπιστα θα έλεγα, από το γνωστό παράρτημα τους τον Αστέρα Τρίπολης του γνωστού μας Μποροβήλου που εμπλέκεται στα σκάνδαλα κτλ κτλ. Φυσικά και ο Μαρινάκης είναι μπλεγμένος στα στημένα να μην το ξεχνάμε. Anyway. 2-0 και στο -5 η πιο μαλακισμένη ομάδα της Ευρώπης.

Αντιμέτωποι με τους μαλάκες σήμερα. Γαύρος και Αναστόπουλος τέζα. Τσάκας στήσου. Ετοιμάσου να χάσεις 10 κιλάκια. Από το τρέξιμο.