27 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

Από τη μία ο Αναστόπουλος που δεν είδε Μπέναλντι επειδή αδικήθηκε (όντως) στο προηγούμενο ματς στη Κρήτη. Έφαγε στο ρελαντί 3 τεμάχια και μάλλον ζαλίστηκε ο γαυρόσπορος της Rexona. Στο ρελαντί όμως. 3 τεμάχια, χωρογραφίες από τους παίχτες, ενδεικτικό της καλής ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια, καλός κόσμος στο ΟΑΚΑ και ένας προπονητής που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμπνέει σεβασμό και κάνει καλή δουλειά με ελάχιστα resources. 

Από την άλλη ο απεσταλμένος του ανύπαρκτου πρίγκηπα, ο χοντροπατάτας μαλάκας Τσάκας που θα φάει όχι γιαούρτι αλλά τόσο ξύλο που δεν θα ξέρει που να κρυφτεί. Τολμάς ρε αγύρτη να μας απειλείς κιόλας οτι αποσύρεσαι; Τί αποσύρεις ρε ξεφτίλα; Το ΤΙΠΟΤΑ; Ανύπαρκτος καραγκιόζης που κερδίζει VIP μεταχείριση πάνω σε ένα ψέμα τόσες μέρες και θα φάει τόσο γιαούρτι, τόσο ξύλο που όμως πραγματικά πάει γυρεύοντας. 

Και τέλος οι φίλοι μας οι γαύροι. Που με μια εκτός έδρας νίκης στην Ευρώπη νόμισαν έγιναν Barca. Αλλά όπως αυτή η πουτάνα της Καταλονίας έχασε σήμερα, έτσι έχασαν και αυτά τα τσουτσέκια, ανέλπιστα θα έλεγα, από το γνωστό παράρτημα τους τον Αστέρα Τρίπολης του γνωστού μας Μποροβήλου που εμπλέκεται στα σκάνδαλα κτλ κτλ. Φυσικά και ο Μαρινάκης είναι μπλεγμένος στα στημένα να μην το ξεχνάμε. Anyway. 2-0 και στο -5 η πιο μαλακισμένη ομάδα της Ευρώπης.

Αντιμέτωποι με τους μαλάκες σήμερα. Γαύρος και Αναστόπουλος τέζα. Τσάκας στήσου. Ετοιμάσου να χάσεις 10 κιλάκια. Από το τρέξιμο.

23 Νοεμβρίου 2011

Πού είσαι ρε Σουλτάν;

1-1 λοιπόν με απίστευτα σκατά μπάλα και πείτε ότι θέλετε. Παίξαμε σωστά για 10 λεπτά και τους λιώσαμε. Κατά τα άλλα για το πούτσο ήμαστε και δεν μου άρεσε καθόλου ο Παναθηναικός του Σαββάτου. Δεν ξέρω τί πάθανε αλλά είχαμε ευκαιρία να διαλύσουμε τον θίασο με τα κόκκινα και κωλόσαμε (;). Δεν ξέρω. Έτσι πως εξελίχθηκαν τα πράγματα να λέμε και ευχαριστώ που δεν μας έσφαξε πάλι το κοράκι;

Η ομάδα ευτυχώς έχει ένα καλό προπονητή και 1-2 καλούς παίχτες αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας θέλουμε ενίσχυση. Θέλουμε ΛΕΦΤΑ. Και λεφτά μόνος ο φανταστικός πρίγκηπας του χοντρομαλάκα του Τσάκα θα φέρει, αν τα φέρει που ΕΓΩ πιστεύω ΔΕΝ θα τα φέρει και ο Τσάκας θα χάσει 20 κιλά από το τρέξιμο που θα φάει από αγανακτισμένους Παναθηναικούς. Από αναβολή σε αναβολή το πάει ο τραπεζομάντηλος και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Προς μούφα ολκής μου μυρίζει.

Anyway, το ματσάκι με το νέο παράρτημα των γαύρων του Αναστόπουλου το έχουμε χαλαρά πιστεύω αρκεί να μην χαλαρώσουμε γιατί μια χαλάρωση την αναμένω. Όσο για τον πρίγκηπα; Αρχίδια μάγκες.

17 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή (?)

Μετακόμισα στην Αγγλία πριν 2 μήνες, ορκίστηκα να μην ξαναγράψω για την αρρώστεια μου μετά την φετινή ξεφτίλα με τον Τζίγγερ, τα χάλια μας το καλοκαίρι, τα καραγκιοζιλίκια της ανύπαρκτης διοίκησης και τώρα ακόμα χειρότερα με αυτό το απίστευτο παραμύθι με τον παπάρα τον Τσάκα και τον πρίγκηπα με τα πετροδόλλαρα που άλλη δουλειά δεν είχε και είπε να αγοράσει μια ομάδα στην παραπαίουσα Ελλάδα για να μάλλον χάσει τα λεφτά του! Απίστευτο!

Η ομάδα όμως παίζει άψογα, ίσως τελικά το παραμύθι του πρίγκηπα να είναι αλήθεια, ίσως τελικά κάτι να βγεί από αυτό το υπερβολικά σουρεαλιστικό σκηνικό στον ΠΑΟ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και μεθαύριο που παίζουμε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια με την ομαδούλα του δημοσίου του απίστευτα προκλητικά νταβατζομαλάκα Μαρινάκη και είναι τόσο μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ναι να πάρουμε εκδίκηση όσο παιδικό και αν ακούγεται από αυτούς τους ξεφτιλισμένους για τα περσινά και όχι μόνο όργια τους. Δεν τους αντέχω άλλο! Και αν νικήσουμε θα δούμε αν τελικά υπάρχει πρίγκηπας που τάζει και πριμ ή είναι όλα παπαριές ενός χοντρού αγάμητου που θέλει να έχει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευτυχώς έβαλα NOVA και θα δώ το ματσάκι. Ελπίζω να συνεχίσω να γράφω και ελπίζω να γαμήσουμε το Σάββατο τον γαύρο...

ΥΓ: Το blog άλλαξε μορφή, έγινε μοντέρνο προσωπικά πιστεύω είναι μαλακία (πολύ μαύρο) και θα προσπαθήσω να το  custoμάρω το συντομότερο δυνατό.