23 Ιανουαρίου 2012

Δέκα εντολές

Απο Leoforos.gr (μην τρελλαινεστε δεν ήξερα οτι ήταν απο το site σας αλλα το είδα σε ενα σχόλιο ενός χρήστη σε ενα forum που δεν έγραφε ούτε πηγή ούτε τίποτα):

- Ο Ολυμπιακός δεν νικιέται ΠΟΤΕ. Αν νικηθεί έχει υπάρξει κάποιο δόλιο σχέδιο, οπότε η ήττα δεν μετράει και έτσι παραμένει αήττητος.

- Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός πρωταθλητής ακόμα και αν βγει 4ος ή 5ος. Η Πολιτεία ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να πάρει το πρωτάθλημα, ειδάλλως το θέμα (για να είναι σίγουρος) θα πάει στο CAS. Αν πάρει το Κύπελλο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και σημαντικό τίτλο, αν το χάσει είναι Κυπελλάκι που ούτε καν έχει ασχοληθεί μαζί του.

- Οι άδικες διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινα λάθη. Κατά του αποτελούν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO. Στους εγκληματίες πρέπει να εφαρμόζεται η Σαρία.

- Oταν οι άλλες ομάδες αδικούνται και φωνάζουν είναι κλάψες και «Καΐλες». Οταν φωνάζει ο Ολυμπιακός είναι μαγκιά και τον πνίγει το δίκιο του. Εκ των πραγμάτων ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

- Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι η πιο άτυχη ομάδα στην ιστορία και επιπλέον υπάρχει σχέδιο της UEFA να τον αδικεί ΜΟΝΙΜΩΣ. Μεγάλες ήττες και αποκλεισμοί οφείλονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού ή οτι επειδή οι αντίπαλες Ελληνικές ομάδες είναι χαμηλού προφίλ και δεν μπορούν να του προσφέρουν υψηλό ανταγωνισμό ώστε να μπορεί να σταθεί αναλόγως και στην Ευρώπη.

- Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πρέπει να γίνονται από παιδιά που γνωρίζουν το μεγαλείο(!) του Ολυμπιακού και μπορούν να το αποδώσουν ανάλογα. Στις σχολές δημοσιογραφίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διδάσκεται η θρυλική μετάδοση του «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 2-1» που αποτελεί μνημείο. Οσοι δημοσιογράφοι σέβονται απλώς τον Θρύλο και (απίθανο ενδεχόμενο αλλά υπάρχει) αρνούνται να κάνουν το άσπρο μαύρο, είναι εχθροί του και ανύπαρκτοι.

- Εν αρχή είναι ο Κόκκαλης. ΠΡΟΕΔΡΟΣ των προέδρων, δίκαιος, αμόλυντος, πήρε τα πάντα χωρίς καμία παρατυπία. Η δήλωση του πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αγώνες στα χαρτιά αποτελεί μνημείο ειλικρίνειας. Αξιος συνεχιστής του ο Ευάγγελος Μαρινάκης, μέγας του ήθους διδάσκαλος.

- Ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ δεν διέθετε παραρτήματα. Απλά ορισμένες ομάδες μπροστά στο Θρυλικό μεγαλείο δεν μπορούν να αποδώσουν και χάνουν πριν καν μπουν στο χορτάρι. Αυτές οι ομάδες είναι και οι μόνες που αξίζουν να βρίσκονται κάτω από την Ολυμπιακή ομπρέλα και (γιατί όχι;) να τον ανταγωνίζονται.

- ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες αγώνες θεωρούνται αυτές που είναι ανάλογες του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στη Ριζούπολη και για εκτός έδρας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια με διαιτητή τον Δημητρόπουλο.

- Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πιο πύρινος, ο πιο αλύγιστος, 12ος-13ος-14ος και καμία φορά και 15ος παίκτης, τον τρέμει όλος ο πλανήτης και φυσικά έχει το ακαταλόγιστο γιατί όλα τα κάνει για την αγάπη του για τον Θρύλο.

*Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές διατίθενται σε πάπυρο, στικάκι και τσιπάκι από όλες τις μπουτίκ.